Caldes de Montbui dóna suport institucional al Referèndum per l’autordeterminació

Divendres, 8 de setembre de 2017 a les 08:00

ERC, Som Caldes i PDeCAT signen el decret de suport a l’1-O i el municipi se suma als centenars de poblacions catalanes unides sota el lema #JoSigno

Dijous al vespre, l’alcalde Jordi Solé, membres del govern d’ERC i els portaveus de Som Caldes, Sandra Redondo, i de PDeCAT, Francesc Coral, han signat el decret de suport al Referèndum convocat pel proper 1 d’octubre.

El text que subscriu l’Ajuntament de Caldes de Montbui, amb centenars de poblacions catalanes que s’han afegit a la campanya #JoSigno, és el següent:

 

Atesa l’aprovació per part del Parlament de Catalunya de la Llei del Referèndum per l’autodeterminació de Catalunya i del Decret de convocatòria signat pel Govern de la Generalitat per a celebrar-lo en data 1 d’octubre de 2017,

L’alcalde de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, en exercici de les atribucions de representació,
MANIFESTA:

Primer-. El ple suport al Referèndum que s’ha convocat pel proper dia 1 d’octubre de 2017 i complir les previsions que es concreten a l’esmentada Llei.

Segon.- Donar compte d’aquesta resolució al Ple de l’Ajuntament en la propera sessió ordinària que se celebri.

Tercer.- Comunicar aquesta resolució al Govern de la Generalitat de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

 

Darrera actualització: 08.09.2017 | 08:20