Caldes recull 14.000 kg d’aliments pel Gran Recapte

Dimarts, 4 de desembre de 2018 a les 14:20

Enguany el Gran Recapte calderí ha comptat amb 110 voluntaris i voluntàries i ha recollit 14.000 quilos d’aliments

Els passats 30 de novembre i 1 de desembre va tenir lloc el Gran Recapte gràcies a l’ajuda indispensable de 110 voluntaris i voluntàries que durant aquests dos dies han recollit 14.000 kg d’aliments i altres productes de primera necessitat, una part dels quals es quedarà al Rebost Solidari de Caldes.

Enguany, la iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Caldes amb col·laboració amb Creu Roja, Càritas i les Esglésies Evangelistes Paraula Viva i George Lawrence, ha rebut també la participació de les entitats Stage-Escola d’Arts Escèniques i Tot Música Ensenyament, l’Escola Pia i el IES Manolo Hugué.

La recollida es va fer a través dels supermercats Caprabo, Mercadona, Bon Àrea, Dia, Coaliment, Ametller Origen i comerços adherits a la Unió de Comerciants i Industrials de Caldes (UCIC)-Caldes Centre Comercial com són Carns Riu, El Celler i Natural Òptics Montbui. Aquest any s’ha superat en 500 kg la recollida d’aliments de l’any anterior. Com a novetat s’han utilitzat bosses reciclables, iniciativa molt ben valorada de cara a noves edicions.

L’Ajuntament vol agrair la seva ajuda a totes les entitats i voluntaris i voluntàries que han fet possible que un any més es pogués dur a terme el Gran Recapte, i alhora donar les gràcies als veïns i veïnes de Caldes que han contribuït a la recollida amb les seves aportacions.

 


 


 


 


 

Darrera actualització: 04.12.2018 | 15:06