Cloenda del programa Ballem sardanes a l’escola

Dimarts, 3 d'abril de 2018 a les 00:00

Infants de primària de les quatre escoles calderines participen a la ballada de sardanes del diumenge 8 d’abril, que clou el programa Ballem sardanes a l’escola de l’Agrupació Sardanista Calderina

Per quart any consecutiu, alumnes de 5r del Farell i de 4r de les escoles Calderí, Montbui i Pia, participen en la Ballada de sardanes que clou el programa Ballem sardanes a l’escola. L’activitat tindrà lloc el diumenge 8 d’abril a les 18 h, al parc de Can Rius (pavelló municipal d'esports Bugarai, en cas de pluja), i l’organitzen de manera conjunta l’Agrupació Sardanista Calderina, les direccions de les escoles i l’Ajuntament de Caldes de Montbui.

La Ballada 2018 és una continuació del programa SardaTic, en el qual havia participat Caldes de Montbui i que s’ha deixat de fer. Ajuntament, Agrupació i escoles han volgut donar continuïtat a aquesta activitat que té per objectiu fer arribar de manera moderna i lúdica la Sardana i la Cobla als infants. Per tirar endavant el projecte en l’àmbit local els organitzadors han comptat amb l’associació Un país a l’escola, que ha col·laborat en l’ensenyament de la sardana Un drac ben panxo.

Els infants calderins podran demostrar el que han après el diumenge, en la ballada conjunta. El mateix dia, l’Agrupació Calderina Sardanista celebra la trobada anual, que atrau colles i balladors de diferents poblacions. Serà, doncs, una jornada intensa per a la difusió i el gaudi de la Sardana.

 

Programa

Inici de l'acte: 18 h

1. Sardana, per a tots els assistents

2. Sardana, per a tots els assistents

3. Galop d'entrada dels nens i nenes

4. Sardana de lluïment (Un drac ben panxo) de 5 tirades

5. Galop d'entrada de les colles de la trobada sardanista

6. Sardana de lluïment de les colles de la trobada sardanista

7. Sardana de germanor (per nens, nenes, pares, mares i colles)

Refrigeri i berenar per tots els nens, nenes i colles de la trobada.

8. Sardana, per tots els assistents

9. Sardana, per tots els assistents

10. Sardana, per tots els assistents

11. Sardana, per tots els assistents

Fi de l'acte. 20.15 h.

Enllaç a la sardana Un drac ben panxo: https://www.youtube.com/watch?v=BMVUqclxYtw

Darrera actualització: 06.04.2018 | 07:55

Imatges

Banderola Escola Montbui 2