Comencen els assajos de la nova Orquestra Municipal

Divendres, 14 de setembre de 2018 a les 13:20

El proper dissabte 15 de setembre la nova Orquestra Municipal de Caldes Montbui començarà els primers assajos sota la direcció de Miquel Massana, amb assistència oberta a oients

El passat mes de maig es va posar en marxa la creació d’una Orquestra Municipal, projecte engegat per l’Escola Municipal de Música Joan Valls i la seva AMPA, obert a músics del municipi i dels voltants.

La proposta ha tingut molt bona acollida, 27 joves músics de diferents instruments, vinguts d’arreu de la comarca, s’han sumat al projecte que iniciarà els assajos el proper dissabte 15 de setembre de 10 a 12.30 h a la sala d’actes de l’Escola de Música. L’assaig estarà obert al públic, de manera que tots els amants de la música estan convidats a assistir als primers passos d’aquesta nova Orquestra Municipal.

La direcció de l’Orquestra s’ha confiat a Miquel Massana, professional format en direcció d’Orquestra a l’Escola Superior de Música de Catalunya, amb Grau Superior de Música d’Interpretació de Piano i Música de Cambra, impartit al Conservatori Superior de Música del Liceu, i diversos cursos d’especialització amb professors de primera línia. Massana ha estat guardonat amb diversos premis, entre ells el 1r premi en la categoria de Música de Cambra al 17è Concurs Arjau, 3er en l’edició 18 del mateix en la mateixa categoria, i finalista i Premi del Públic en la categoria de Música de Cambra al 8è Concurs Internacional de Música de les Corts.

Les persones interessades en formar part de l'Orquestra es poden adreçar a la Secretaria del Centre Cívic i Cultural, de dilluns a divendres, de 17 a 20 h. T. 93 865 49 77, centrecivic@caldesdemontbui.cat - www.emmjoanvalls.cat

 

Darrera actualització: 14.09.2018 | 13:46