Concentració calderina contra la violència

Divendres, 18 d'agost de 2017 a les 12:40

Unes 300 persones s’han concentrat a les 12 h, davant l’Ajuntament de Caldes de Montbui, per condemnar la violència i mostrar el seu condol a les víctimes i familiars de l’atemptat terrorista comès a les Rambles de Barcelona

Abans de començar els cinc minuts de silenci, el tinent d’alcalde Vicenç Personat, acompanyat d’altres membres del consistori, s’ha adreçat als assistents i ha llegit la següent declaració enviada per l’alcalde, Jordi Solé, qui és fora del país:

“El nostre país ha estat tràgicament colpejat pel terror, per la misèria dels fanàtics i per la covardia dels extremistes. Ara pertoca expressar el condol, estar al costat de familiars i amics de les víctimes i reconèixer la gran feina que ha fet la nostra Policia i els serveis d’emergència i sanitaris.

 Hem d’expressar també el nostre absolut rebuig i hem de dir que ens repugna la gent concreta, que ha comés aquests assassinats i que es pensa que disposa de la vida dels innocents. També ens repugnen les ideologies que emparen aquests assassins.

 El nostre és un país que s’aixeca cada vegada, també ho farà ara. Ens aixequem i seguim lluitant pels ideals que fan que la nostra societat sigui una societat oberta, lliure, de pau i de democràcia.”

L’Ajuntament de Caldes de Montbui s’afegeix als tres dies de dol oficials decretats per la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 18.08.2017 | 12:50

Imatges

Concentració silenciosa a Caldes