Concentració de suport a les institucions catalanes

Dijous, 2 de novembre de 2017 a les 00:00

L’alcalde, Jordi Solé, llegeix el manifest de l’ANC que reclama la restitució del Govern català i l’alliberament de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, durant la concentració d'avui a les 12 h

L’ANC Caldes recorda que aquesta tarda hi ha concentracions convocades a les 19 h, a Barcelona i capitals de comarca, i que des de Caldes de Montbui sortiran autobusos cap a Barcelona a les 17 h (des de l’Estació), amb hora de tornada les 21 h.

Text íntegre del manifest de l’ANC que Solé ha llegit a la concentració feta davant l’Ajuntament de Caldes de Montbui:

MANIFEST PER A LES CONCENTRACIONS DE LES 12.00 H DAVANT DELS CENTRES DE TREBALL

Companys, companyes,

Avui hem vist com bona part dels consellers del nostre govern legítim i la mesa del Parlament de Catalunya han declarat als tribunals polítics de Madrid. En total, vint representants escollits amb el vostre vot, amb el meu vot, amb el vot de tots els que som aquí, en eleccions lliures.

Els nostres representants legítims no són a Madrid perquè hagin fet que la policia utilitzi la violència contra la gent. No són en un tribunal perquè s’hagin gastat els diners dels ciutadans en AVE i aeroports buits. No els estan investigant per haver robat. Els estan investigant per haver complert el seu programa electoral: Organitzar un referèndum i proclamar la República Catalana.

El nostre parlament legítim, el nostre govern legítim, els nostres representants, són en un tribunal mentre els policies que ens van apallissar l’1 d’octubre són condecorats. Si aquesta és la seva democràcia, nosaltres som els colpistes, com ens recordaven uns simpàtics neonazis amb el braç alçat ahir a l’estació d’Atocha.

La majoria del poble de Catalunya no reconeix la intervenció de les nostres institucions, i ho demostrarem, tant avui i aquí, al carrer, tants cops com sigui necessari, com el 21 de desembre, a les eleccions.

Perquè no pararem fins que el nostre govern legítim sigui restituït, tots els presos polítics tornin a casa, i puguem fer efectiva aquesta República que vam declarar i ens han robat!

Jordi Sànchez i jordi Cuixart, també va per vosaltres! Ens en recordem, de vosaltres, i volem que torneu a liderar el carrer!

Barcelona, 2 de novembre de 2017

Assemblea Nacional Catalana

Darrera actualització: 02.11.2017 | 12:32

Imatges

Concentració d'avui a les 12 h, davant l'Ajuntament