Conveni entre l’Ajuntament i PIMEComerç per promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç local

Divendres, 26 d'octubre de 2018 a les 14:00

PIMEComerç Vallès Oriental i Ajuntament de Caldes signen un conveni per a la promoció d’accions de millora en el desenvolupament del comerç local de proximitat

Alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé

President de PIMEComerç Vallès Oriental, Carles Gironès

Regidora de Desenvolupament Econòmic, Núria Carné

L’alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé, i el president de PIMEComerç Vallès Oriental, Carles Gironès, han signat aquest migdia un conveni de col·laboració entre les dues entitats que té com a objecte promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç del municipi, a través d’actuacions conjuntes que reverteixin en benefici de les petites i mitjanes empreses comercials i de la cohesió territorial en l’àmbit municipal.

Per al compliment dels objectius del conveni, i en funció de les necessitats que l'Ajuntament i PIMEComerç acordin, ambdues institucions consideren adient realitzar accions conjuntes a partir dels següents eixos estratègics: la professionalització del sector, la promoció i l’enfortiment de les entitats associatives de comerç, i l’organització de xerrades, jornades i sessions formatives, entre d’altres eines que ajudin a incrementar la competitivitat del comerç de proximitat del municipi.

Des del consistori, s’estableix com a prioritat treballar per la dinamització comercial de Caldes, apostant pel comerç de proximitat i la potenciació del comerç local. PIMEComerç, per la seva banda, té entre els seus objectius defensar i representar els interessos de les petites i mitjanes empreses i comerços de Catalunya per fer que el comerç de proximitat sigui competitiu i compti amb els recursos que li calen per continuar sent el motor de l’economia.

El conveni, a la signatura del qual també hi han assistit la regidora de Desenvolupament Econòmic Núria Carné, compta amb el suport i la col·laboració de la Unió de Comerciants i Industrials de Caldes (UCIC), que aposta per aquesta actuació conjunta en benefici del comerç de proximitat de Caldes. Durant el període de vigència del conveni, que és de 2 anys, es realitzaran reunions periòdiques de seguiment i dels acords adoptats.

Sobre PIMEComerç

PIMEComerç és una entitat sense ànim de lucre que, com a agent social i patronal d’abast nacional, té representació a tots els territoris de Catalunya a través de les seves 14 seus. Gràcies a aquesta presència, PIMEComerç vertebra l’associacionisme comercial a Catalunya i constitueix un interlocutor de caràcter transversal per a les diferents Administracions Públiques.

 

 

 

 

Darrera actualització: 26.10.2018 | 14:00