Dia internacional d’Acció per la Salut de les Dones

Dilluns, 27 de maig de 2019 a les 00:00

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional per la Salut de les Dones, Caldes oferirà el proper 5 de juny una xerrada sobre l’alimentació saludable en el període de la menopausa

En el marc del dia internacional d’Acció per la Salut de les Dones, que es celebra el 28 de maig, l’Ajuntament de Caldes de Montbui amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Associació Cultural de la Dona organitza la xerrada “L’alimentació saludable en la menopausa”, que tindrà lloc el dia 5 de juny, a les 17 h, a l’Aula Taller de Les Cases dels Mestres.

L’activitat anirà a càrrec de Marina Ojeda Càmera, llicenciada en psicologia, diplomada en nutrició humana i dietètica, i especialitzada en l’estil de vida saludable i benestar.

La celebració del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones prové del V Encuentro Internacional de Mujer y Salud a San José, Costa Rica, el maig de 1987, on es va voler visibilitzar la desigualtat de les dones en termes de salut, fent públiques les seves demandes i el compromís de les administracions per afavorir-les. A partir d’aquí la Xarxa de Salut de Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar de crear un dia d'acció mundial per la salut de les dones i es va establir que fos el 28 de maig.

L’Ajuntament recorda que a Caldes de Montbui hi ha a disposició de la ciutadania el Servei gratuït d’assessoria jurídica per a la dona. Per demanar hora, s’ha de trucar al Departament d’Acció Social al número de telèfon 93 865 54 20.

Darrera actualització: 27.05.2019 | 12:48