El Bar Winner guanya la Via del Pintxo 2017

Dijous, 22 de juny de 2017 a les 10:03

El premi del jurat Via del Pintxo 2017 ha estat per al caneló del Bar Winner. En la votació popular han guanyat Can Fanga i Cafè del Centre i el millor pintxo de proximitat ha estat el del Robert de Nola

 

La Via del Pintxo 2017 va acabar ahir, coincidint amb el solstici d’estiu, amb una festa a la plaça del Molí de l’Esclop. Carlos Martín, president de l’entitat Mexcla’t, i Isidre Pineda, regidor de Cultura, van repartir premis a 4 restaurants i 4 instagramers, a més de diplomes per a tots els establiments participants.

El Bar Winner es va proclamar guanyador de la Via del Pintxo 2017, premi que atorga el jurat del concurs. I els establiments El Cafè del Centre i Vermuteria Can Fanga van empatar en la votació popular i van compartir el reconeixement dels milers de persones que van desfilar per la via gastronòmica calderina celebrada al maig.

A més, es van repartir els premis del concurs de fotografia d’Instagram que va convocar Thermalia. Oficina de Turisme (@, dedicat a la Via del Pintxo. @estel_lila, @anitapache i @josepgallart van rebre mencions; i el concurs el va guanyar @gastronola.

La vetllada va acabar entre canapès, begudes fresques i l’actuació de la República Rumbera.

La Via del Pintxo és una acció que a Caldes de Montbui es va promoure l’any 2016 a petició de la Taula de Turisme, organitzada per Projecte Mexcla’t i Thermalia. Oficina de Turisme i patrocinada per Estrella Damm.

Xifres espectaculars per a la segona edició de la Via del Pintxo
Organitzadors i establiments celebren l’espectacular acollida que ha tingut també la segona edició. Mexcla’t estima que es van servir uns 18.000 pintxos en deu dies i que es va generar un volum de negoci d’uns 38.000€.
Tothom, des de darrera i des de davant de les barres de bar i restaurant, espera ja amb impaciència la tercera edició.


Establiments participants

Burg & Gintonic
Cafè del Centre
Cafè Montbui
Cafè Totote
Caffè Iseo Gelateria
Can Fanga
Cal Petitó
Can Sisku
Can J
Club Regasol
El Remei
Festuk cafè
Frankfurt Caldes
Il Caffe Di Romy
Il Lago
L'Ametller
La Cuineta
La Pelleria
Na Madrona
Opció B Gastro Espai
Pelliz-kito
Robert de Nola
Rosset
Secrets de Sucre
Winner

Darrera actualització: 22.06.2017 | 10:04