El mur ple de flors  i l’1-O present arreu

Dilluns, 11 de setembre de 2017 a les 00:00

Caldes de Montbui commemora la Diada Nacional amb tradició, posicionaments polítics ferms i moltes flors i implicació ciutadana

Dilluns al matí ha tingut lloc l’acte institucional de commemoració de l’11 de Setembre a Caldes de Montbui, una trobada que tradicionalment aplega representants polítics i ciutadania la plaça de l’11 de Setembre, per fer les ofrenes i per sentir els parlaments dels representants de l’Ajuntament.

Enguany, el fil conductor inevitable de tots els discursos ha estat l’1-O i cada partit ha pogut expressar i explicar des del món local els posicionaments que aquests dies s’han pres al Parlament de Catalunya. Han participat ERC, SC, PDeCAT, PSC i UPC i ha declinat la invitació PPC.

En el discurs institucional de l’11 de Setembre, Jordi Solé ha refermat que la població de Caldes de Montbui trobarà els locals de votació oberts durant la celebració del Referèndum per l’Autodeterminació.

Pel que fa a les demostracions ciutadanes, aquest any s’han deixat unes 25 ofrenes al mur de la plaça. I han tingut lloc les activitats culturals i reivindatives que ja són tradicionals per la Diada: la Marxa de Torxes per la Independència que organitza l'ANC, la Ballada Nocturnes de Sardanes i l’actuació castellera, enguany amb Castellers de Caldes, de Mollet i de Sant Feliu de Llobregat. A més, l’acte institucional ha comptat amb el Pilar de la Senyera dels Castellers de Caldes i l’acompanyament de les Corals Guisla i del Centre a l’hora de fer sentir el Cant dels Segadors

 

L’Ajuntament agraeix a tothom la seva participació i el respecte mostrat per totes les opinions i activitats que han anat sorgint en el marc de la commemoració de la Diada.

 

Dimecres 13 de setembre, al web www.caldesdemontbui.cat, trobareu l’àlbum amb les fotografies a totes les entitats que van fer ofrena, entre altres.

 

OFRENES FETES L'11 DE SETEMBRE DE 2017

 1. Ajuntament de Caldes de Montbui
 2. ERC
 3. SC
 4. PDeCAT
 5. PSC
 6. UPC
 7. ANC
 8. ASPADINT
 9. Associació Cultural de la Dona
 10. Associació Jardí Santa Susanna
 11. Castellers de Caldes
 12. Club de Futbol Caldes
 13. Club d’Hoquei Caldes
 14. CN Caldes
 15. Comunitat Islàmica
 16. Coordinadora de Gent Gran
 17. Coral del Centre
 18. Fundació Santa Susanna
 19. Grup de Caminades de l’Esplai
 20. JERC + D
 21. JNC + D
 22. La Tortuga Avui. Associació Cultural de Caldes de Montbui
 23. OMNIUM Cultural Vallès Nord-Cingles de Bertí
 24. Penya Blaugrana
 25. UCIC
Darrera actualització: 11.09.2017 | 13:41