El Nervi Jove crida a la participació dels joves per cinquè any consecutiu

Dijous, 11 de gener de 2018 a les 12:00

Fins al 19 de gener es poden presentar propostes en el marc de la cinquena edició del Nervi Jove, els pressupostos participatius de joventut de l’Ajuntament de Caldes de Montbui

El regidor de Joventut, David Través, ha anunciat aquest matí la convocatòria de la cinquena edició del Nervi Jove, el programa anual a través del qual els joves proposen i prioritzen i executen activitats que són del seu interès amb el pressupost que aporta l’Ajuntament de Caldes de Montbui. La crida demana el disseny d’activitats realitzades per joves, puntuals o amb continuïtat en el temps, que fomentin els hàbits saludables, que siguin respectuoses i tolerants, valorables tècnicament, viables econòmicament, possibles i realistes.

Enguany, el Nervi Jove fa una aposta de creixement i obre les opcions de participació als joves també a partir de 16 anys i afegeix un incentiu econòmic extra per a propostes dels joves majors de 18 anys.  També creix econòmicament i l’Ajuntament aporta 8.000€ per a la realització d’activitats (davant dels 6.000€ anuals que s’aportaven fins ara).

La convocatòria és oberta fins al 19 de gener, s’adreça a joves a partir de 3r d’ESO i les propostes es poden portar a l’Espai Jove El Toc o als patis dels instituts o a través del formulari web que trobareu al blog de l'Espai Jove El Toc: http://eltoc.caldesdemontbui.cat

Un cop presentades les propostes els joves podran votar-les a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #NerviJove i, finalment, participar en l’assemblea oberta que tindrà lloc el 2 de març, a les 17 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. En aquesta trobada es farà una escolta activa de les propostes, es consensuaran i es decidiran aquelles que optaran als 600 € per ser realitzades pels mateixos joves amb el suport de la regidoria de Joventut.

Durant la roda de premsa, Través ha recordat que el Nervi Jove de l’any 2017 va suposar l’organització d’activitats d’èxit que han contribuït a l’ampliació i millora de l’espai de lleure reservat als joves, com ara sortides, tallers de fotografia, teatre, ungles permanents, grafit al carrer o manga i tornejos de futbol i futsal. Ens aquestes activitats van participar més de 430 persones.

Darrera actualització: 11.01.2018 | 12:34