El Pavelló Municipal Bugarai renova paviment

Dimecres, 6 de setembre de 2017 a les 12:35

L’Ajuntament ha aprofitat l’aturada de les activitats esportives de l’agost per renovar el paviment del Pavelló Municipal Bugarai, un equipament que rep uns 450 usuaris setmanals

Aquest agost s’han fet les tasques de renovació i adequació de la zona de pista del pavelló esportiu situat al barri Bugarai, de manera que el paviment s’adapta a la quantitat d’usos que rep durant cada temporada i també a les modificacions de les normatives de les disciplines esportives que s’hi poden practicar.

Les obres han consistit en netejar, massillar i devastar la superfície per després aplicar dues capes de resina de poliuretà de dues tonalitats de blau (una per a l’interior del camp i l’altra per a l’exterior. Tot seguit s’han pintat les línies de joc per partits de futbol sala i bàsquet, s’ha aplicat un vernís antitaques i s’ha dibuixat amb vinil la marca de Caldes de Montbui “El poble que bull”. 

El projecte va ser adjudicat a Pinturas Parès Color SL per un import de 18.205,72 €.

 

14 anys de pavelló i més de 1.000 usos cada setmana

La pista del Bugarai es va convertir definitivament en un pavelló cobert l’any 2003, moment en què es va crear el paviment de resina de poliuretà d’última generació que ha donat bons resultats i que aquest any s’ha renovat. L’actitud responsable dels usuaris i el manteniment acurat dels operaris ha garantit la permanència del sòl fins que els usos i el temps han fet necessària aquesta actuació.

Actualment, el Pavelló Municipal Bugarai és sobretot el pavelló de futbol sala del municipi. A través de la secció de futbol sala del CN Caldes, l’espai rep uns 260 esportistes fidels de totes les edats. A més, també acull els partits de futbol sala de la lliga de veterans i la lliga local de l’entitat esportiva local Associació de Futbol sala de Caldes. D’altra banda, també s’utilitza per a les classes d’educació física dels dos centres escolars més propers: Institut Pic del Vent i Escola El Calderí.

De dilluns a diumenge el pavelló rep uns 450 esportistes i entre tots fan uns 1.000 usos setmanals, aproximadament.

 

Següent pas, projecte de nous vestidors

La renovació del paviment es complementarà també amb un projecte de nous vestidors, de manera que l’equipament s’adapti als usos i necessitats actuals, fent més confortable l’espai per als centenars d’esportistes que en fan ús.  

Actualment, el projecte dels nous vestidors es troba en la fase d’estudi de costos, ubicació i característiques que hauran de complir.

Darrera actualització: 06.09.2017 | 12:40

Imatges

Nou paviment del Pavelló Municipal Bugarai