El programa 'Aquí la tierra', de RTVE, visita Caldes de Montbui

Dijous, 22 de febrer de 2018 a les 07:00

Aquesta setmana el municipi rep la visita del programa Aquí la tierra, de RTVE, interessats en els llegums cuinats amb aigua termal i en les hortes de baix, regades amb aigua termal

Atrets per la proximitat del Mercat de l’olla (17 i 18 de març) i les curiositats que ofereix, aquest espai de RTVE presentat per Jacob Petrus visita Caldes de Montbui avui. El programa vol mostrar a la seva audiència com es cuinen llegums amb aigua termal i en foc de llenya, activitat estrella de les dues grans fires anuals de la vila (del març i del desembre).

Per fer la demostració, les olles petites faran una cocció excepcional a la plaça de l’Onze de Setembre, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i de Llegums Parellada. Aquesta mostra de cocció permetrà al programa fer un avanç del què passarà al Mercat de l’olla 2018, quan a l’olla gegant de 1.600 litres i 1,5 m. de diàmetre es cuinaran unes 2.000 racions de cigrons, amb botifarra i llardons.

Aquí la tierra també ha mostrat curiositat pel sistema de reg amb aigua termal de les Hortes de Baix i s’entrevistarà amb alguns dels hortolans calderins.

L’espai dedicat a Caldes de Montbui s’emetrà el divendres 16 de març, a les 20.30 h, a TVE1.

http://www.rtve.es/television/aqui-la-tierra/

@aquilatierratve

Darrera actualització: 22.02.2018 | 07:49