El sorteig del joc Endevina-la! s’ha fet a Ràdio Caldes

Dimarts, 5 de juny de 2018 a les 14:00

Avui s’ha emès en directe per Ràdio Caldes el sorteig dels guanyadors del joc lingüístic Endevina-la!, organitzat per l’Oficina de Català de Caldes i en el qual han participat 320 persones

Radio Caldes ha acollit aquest migdia el sorteig del concurs inspirat en la llengua catalana Endevina-la!, en el qual hi han participat 320 persones que han dipositat 1.778 butlletes.

Aquest joc està organitzat per l’Oficina de Català i l’Ajuntament de Caldes de Montbui amb la col·laboració de comerços de la població.

Les persones guanyadores han estat:

-       Queralt Gaspar López, que  ha guanyat el 1r  premi de 100 € d'entre les 8 persones que han resolt els 22 jeroglífics correctament.

-       David Navarro Farregut, que ha guanyat el 2n premi de 75 € d'entre les persones que han resolt, com a mínim, un jeroglífic.

-       I Leonor Noriega ha guanyat el 3r premi de 50 € d'entre totes les persones que han participat al concurs.

Els guanyadors rebran l’import dels premis en forma de vals per bescanviar a les botigues que han col·laborat en aquesta edició del joc lingüístic que va començar el 23 d’abril, coincidint amb Sant Jordi.

L'Oficina de Català i l'Ajuntament de Caldes es posaran en contacte amb les persones guanyadores a partir de la setmana vinent.

El sorteig l’han fet tres alumnes de diferents nivells dels cursos de català, amb les responsables de l’Oficina de Català, la directora de la Ràdio i la regidora d’Educació i Formació Continuada, Roser Guiteras.

 

Darrera actualització: 05.06.2018 | 14:25