Els 37 paquets turístics de la 8ª campanya de Barris Antics ja tenen guanyadors

Dimarts, 10 de juliol de 2018 a les 12:30

S’han donat a conèixer els guanyadors dels 37 paquets turístics del sorteig de la 8ª campanya Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir, en la que ha participat el Casc Antic de Caldes

Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme

Carme Guri,  comerciant del centre històric (Carme, tes, cafès, xocolates i productes naturals)

Avui ha tingut lloc el sorteig de la 8ª campanya Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir en la que ha participat el Casc Antic de Caldes. D’extreure les 37 butlletes guanyadores s’han encarregat el regidor de Turisme i Termalisme, Isidre Pineda, amb Carme Guri, propietària de l’establiment Carme, tes, cafès, xocolates i productes naturals, acompanyats de quatre infants que han fet de mans innocents.

Caldes de Montbui és un dels 37 municipis catalans que participen en la vuitena edició d’aquest programa promogut per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de dinamitzar el comerç en els centres històrics de les poblacions adherides. Ciutadans i visitants de cada poble podien dipositar una butlleta a les urnes del sorteig per cada compra que fessin durant el mes de juny als establiments participants.

El comerç Carme, tes, cafès, xocolates i productes naturals (C. del Forn) ha acollit el sorteig dels 37 paquets turístics per a dues persones, un per cada un dels municipis participants. Els paquets consisteixen en experiències gastronòmiques, nits d’hotel, espectacles, esports, visites guiades, etc. També s’ha sortejat un premi entre tots els comerços calderins participants, i enguany l’afortunat ha estat L’Espiga d’Or.

Podeu consultar la relació de guanyadors a Thermalia. Oficina de Turisme

Caldes ofereix…

El paquet turístic calderí que tindran com a premi els participants dels sortejos de les altres viles consisteix en un dinar per a dues persones en els restaurants de la població, un lot de productes típics, visites guiades ofertes pel Museu Thermalia i banys termals. A més hi haurà un darrer premi especial que se sortejarà entre els comerços participants.

En total, doncs, el municipi oferirà 37 premis més un darrer premi que el gaudirà el comerciant guanyador de l’Escala. El comerciant guanyador de Caldes, per altra banda, tindrà l’ocasió de descobrir els atractius turístics de Llagostera.


 

Darrera actualització: 10.07.2018 | 15:17