Els atractius de la vila termal viatgen en bus

Dimarts, 29 de gener de 2019 a les 14:00

Turisme inicia una campanya de promoció de la vila amb reclams als autobusos de Sagalés que viatgen a Barcelona, difonent el lema 74ºC i fent al·lusió a la temperatura de l’aigua termal calderina


 

     Isidre Pineda, regidor de Turisme

Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés

La temperatura de l’aigua termal calderina, una de les més elevades d’Europa, esdevé el centre d’atenció de la campanya de promoció turística que ha engegat l’Ajuntament de Caldes de Montbui comptant amb el suport dels autobusos de Sagalés, que viatgen arreu del territori.

74ºC és el lema de la campanya que apareix als anuncis inserits a la part posterior de dos vehicles que fan les línies Barcelona – Caldes i Caldes – Barcelona. L’actuació ideada des de la Taula de Turisme durarà un any i mig i té un cost de 2.400 €.

Aquesta acció se suma al reclam publicitari que es va instal·lar a l’entrada sud de Caldes de Montbui, amb el mateix lema. La voluntat de la vila és seguir posicionant-se com un referent termal europeu, per la qualitat de les seves aigües i de la destinació turística en general.

La campanya ha estat presentada per Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme, Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés, i Joan Muñoz, director d’explotació de Sagalés


 


 

 

Darrera actualització: 29.01.2019 | 14:18

Imatges

Autobusos, Pineda i Sagalés busos ajuntament i Sagalés publicitat de Caldes als busos