Es consolida el Parc Infantil de Nadal com a oferta d’oci aquestes dates

Dimecres, 3 de gener de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament valora molt positivament la resposta de l’edició 2017 del PIN, que ha comptat amb més de 300 participants

David Través, regidor de Joventut

 

Més de 320 infants i adolescents han participat del Parc Infantil de Nadal (PIN) 2017, obert les tardes del 27 al 29 de desembre a l’Espai Jove El Toc. L'Ajuntament ha renovat aquesta aposta de projecte que es va recuperar l’any passat després d’un temps sense fer-se i la resposta ha estat molt positiva, amb més participants que l’any passat tot i ser un dia menys de servei.

Des de la Regidoria de Joventut es considera que el PIN no només s’ha consolidat, sinó que a més, ha creat un efecte de fidelitat a usuaris de l’any passat, i que a més, propicia la interacció entre estudiants de diferents centres i edats, fomentant una relació d’hores de lleure, aprenentatge i interrelació entre ells.

Enguany a més, i després d’haver fet diverses reunions prèvies, s’ha ampliat l’oferta amb noves propostes. La de més èxit i més demandada, l’»Escape room», on seguint una sèrie de proves i enigmes, un grup de joves assoleix una fita comú: poder sortir de l’habitació d’on estaven, això sí, havent hagut de treballar prèviament l’enginy i el joc en equip. A més, també han comptat amb gran acceptació activitats com el Taller de Cuina i el «pont de mico», que ja eren dins l’oferta de l’edició passada. L’oferta també s’ha ampliat amb la participació dels Escaldats, els castellers de Caldes, que han ofert un taller.

El PIN ha acomplert els seu objectiu: que els infants i adolescents de 5è i 6è de primària i de primer d’ESO hagin pogut autogestionar-se el seu temps d’oci de manera activa i fomentant les relacions personals fora de l’ambient més individualitzat habitual.

Ara, s’espera el retorn a través del Consell d’Infants per tal d’estudiar com es presentarà el projecte de Parc Infantil de Nadal 2018. 

Darrera actualització: 04.01.2018 | 08:20