Fira de Nadal 2017 de la vila termal de Caldes de Montbui

Dimecres, 22 de novembre de 2017 a les 00:00

Els dies 2 i 3 de desembre, Fira de Nadal. El municipi tornarà a rebre milers de visitants atrets per les singularitats d’aquesta celebració calderina, com el brou cuinat amb aigua termal i amb llenya en l’olla gegant més gran de Catalunya (una olla d’1,5 metres de diàmetre i amb capacitat per encabir 1600 litres de brou)

ARXIUS DE VEU

Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme

Vicenta Pallarès: presenta l'activitat que tindrà lloc en el marc de la Fira de Nadal "Creació de catifes de temàtica nadalenca de la XII trobada de catifaires de Catalunya

Jordi Bufí (cuiner), Maribel Merino (Llegums Parellada), Eva Termas (Pedragosa): col·laboradors del Brou de Nadal

------------------------------

 

 La Vila Termal de Caldes de Montbui celebrarà la 32a Fira de Nadal i el Mercat d’Artesans durant el cap de setmana del 2 i 3 de desembre. En base l’èxit d’altres anys i donat que és la major atracció de la Fira, l’organització té previst fer dues olles grans de brou de Nadal i repartir uns 3.000 litres de brou de Nadal (unes 9.000 racions) durant els dos dies que dura la Fira. A més, els visitants podran degustar la verdura i la carn d’olla de la cocció del brou calderí. L’activitat es fa amb la col·laboració dels restaurants locals i altres establiments de proximitat que col·laboren amb l’aportació d’ingredients com són carnisseries, xarcuteries, polleries i llocs de venda de verdures i hortalisses.

A banda dels gots de brou que sorgiran de la cocció amb llenya i aigua termal, centenars d’infants podran participar en les activitats familiars que inclou el programa. Durant els dos dies es reparteix el brou i la carn d'olla, se celebra el caga Tió, s’ofereixen tallers nadalencs, espectacles infantils, ballades de sardanes i s'exposen catifes de flors de temàtica nadalenca.

Per encabir tot això, Caldes de Montbui posa a disposició de la Fira tot el centre històric, que aquells dies és d’ús exclusiu de les parades, els vianants i les activitats de carrer. Tot plegat crea un recorregut nadalenc delimitat pels carrers i les places principals.

En aquest recorregut trobareu 150 parades d’objectes de Nadal, artesania diversa, antiguitats, brocanteria, alimentació, foodtrucks i activitats repartides entre els carrerons amb més encant turístic.

Per a més informació: www.visiteucaldes.cat

Enllaç a materials: https://we.tl/pyl0FSuonT

 

Darrera actualització: 23.11.2017 | 08:42