GMSSA ara és Serveis Municipals

Divendres, 23 de març de 2018 a les 10:00

GMSSA, l’empresa que tradicionalment ha gestionat el servei d’aigua potable, estrena nom i imatge i amplia funcions en assumir els serveis que l’Ajuntament està municipalitzant

Roda de premsa a càrrec de  l’alcalde, Jordi Solé, el regidor d’Espais Públics i Sostenibilitat, Jaume Mauri, i el gerent de Serveis Municipals, Jaume Francisco

 

GMSSA ha passat a dir-se Serveis Municipals i ha iniciat un període de renovació i creixement que suposa modificacions importants de la imatge que projecta i del serveis que ofereix a la ciutadania. El canvi expressa la voluntat de millora de l’Ajuntament pel que fa a l’eficiència en l’atenció ciutadana en la prestació de serveis fonamentals i la voluntat de modernització i adequació de la imatge corporativa al nou esperit d’una empresa adaptada al seu temps.

 l’alcalde, Jordi Solé, el regidor d’Espais Públics i Sostenibilitat, Jaume Mauri, i el gerent de Serveis Municipals, Jaume Francisco.

Més serveis

Serveis Municipals, fins ara coneguda com a GMSSA, ha estat l’empresa vinculada al servei de l’aigua potable des de la seva creació, l’any 1985. L’any 2015, va assumir també la gestió dels Banys Termals El Safareig, ampliant així la seva àrea d’influència també a l’aigua termal.

Entre els anys 2017 i 2018 l’Ajuntament ha tirat endavant un anàlisi i replantejament d’alguns serveis essencials i ha plantejat canvi substancials que suposaran una prestació més eficient, més sostenible i d’acord amb el model de poble definit a través de diferents processos de participació ciutadana (com ara el Pla Estratègic 2020 o el Pla de Mobilitat Sostenible).

La professionalitat i capacitat de gestió demostrada per GMSSA al llarg d’aquests anys ha permès confiar en l’Empresa de Serveis a l’hora d’assumir alguns dels grans projectes transformadors dels darrers anys. Per això, Serveis Municipals passarà a assumir també:

-       El Servei de recollida de deixalles: en procés de municipalització i amb previsió d’entrada en funcionament a càrrec de Serveis Municipals a partir del maig.

-       El Servei d’aparcament regulat (zones blaves): en procés d’implementació i amb previsió d’entrada en funcionament al maig. Serveis Municipals també assumirà la gestió de l’Aparcament de Raval Canyelles un cop acabat el projecte.

-       El Servei de neteja viària: en procés de municipalització i amb previsió d’entrada en funcionament a càrrec de Serveis Municipal a partir del juny.

Nova imatge corporativa

Aquest procés de creixement i millora de Serveis Municipals ha anat acompanyat també de la construcció d’una nova imatge corporativa per a l’empresa que ja s’està implementant en papereria, vehicles, vestuari, etc. El nou logotip, més senzill, amb línies senzilles i més moviment, pretén reflectir l’esperit d’una empresa adaptada al seu temps, multifuncional, flexible  i amb vocació de servei.

La incorporació de la nova imatge gràfica i de nous serveis anirà acompanyada amb la publicació, en breu, del web www.serveisdecaldes.cat.

 

Darrera actualització: 23.03.2018 | 10:43