Inici de les activitats d’estiu pels més joves

Dimecres, 27 de juny de 2018 a les 15:25

El Casal d’Estiu i el Club Jove han iniciat les activitats aquesta setmana mobilitzant uns 325 infants i joves del municipi

Aquest dilluns va tenir lloc l’inici de les activitats d’estiu pels més joves. Havent finalitzat el curs escolar, el Casal d’Estiu Municipal i el Club Jove prenen el relleu oferint activitats per infants de a partir de P3 fins a joves de 3r d’ESO.

Del 25 juny al 27 de juliol infants i joves podran gaudir d’un munt d’activitats preparades pels respectius monitors.

El Casal d’Estiu Municipal es desenvolupa a la zona esportiva municipal Les Cremades, el pati de l’escola El Farell i la piscina municipal, disposa de servei d’acollida i servei de menjador opcional. L’activitat acull 250 infants pels quals els monitors de l’empresa ESPORT3 han programat activitats aquàtiques, tallers, música, danses, sortides i excursions locals. El centre d’interès del casal d’enguany és La màquina del temps. Els nens i nenes viatjaran per la prehistòria, Grècia i Roma, l’edat mitjana, faran un tastet dels grans descobriments de la història i tantejaran el futur. El Casal tindrà un fi de festa amb balls i danses per les famílies al pavelló municipal Les Cremades.

El Club Jove, per la seva banda, ha acollit 75 joves de 1r, 2n i 3r d’ESO que tindran la possibilitat de realitzar activitats esportives, tallers, una sortida al parc aquàtic Water World, una altra a la platja de Mataró i piscina diària.

A banda de les activitats de matí, El Toc ha iniciat les Tardes d’Estiu, oferint diversos tallers com el de ràdio, arteràpia i teatre, entre d’altres, a més de cinefòrum, torneig de fútbol, partit de fútbol bombolla i una sortida a Port Aventura.

Tot plegat ha estat organitzat perquè infants i joves visquin unes merescudes vacances d’estiu amb activitats que els siguin atractives trencant amb la rutina del curs escolar.

Darrera actualització: 27.06.2018 | 15:49