La Deixalleria de Caldes participa en la Setmana de la Prevenció de Residus

Dilluns, 13 de novembre de 2017 a les 00:00

La Deixalleria calderina, com la resta d’equipaments de la comarca, ofereix un taller de creativitats fetes a partir de residus, un espai per reciclar llibres i un altre per reaprofitar objectes en bon estat

El punt de reciclatge de Caldes de Montbui, situat al Polígon Industrial La Borda, se suma a les activitats que promou el Consorci per la Gestió de Residus del Vallès Oriental amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Del 18 al 26 de novembre, tota la xarxa de deixalleries comarcal oferirà els espais “Jo Rnova, i tu?” i “DeixaLlibres”, pensats per afavorir la reutilització d’objectes que no han esgotat les seves funcionalitats.

“JoRnova, i tu?”

Recollirà objectes en bon estat que ja no feu servir i que comercialitzaran entitats d’inserció laboral de persones amb discapacitat i/o risc d’exclusió. Aquest programa ja ha permès la reutilització de més de 9.000 objectes.

“DeixaLlibres”

Promou la reutilització de llibres, per això les deixalleries tindran un espai per recollir o deixar llibres usats durant tota la setmana, amb l’objectiu de fer créixer els més de 29.000 exemplars que no s’han llençat gràcies a aquest programa.

Paral·lelament també es faran 5 tallers de reutilització (es faran objectes a partir de residus de roba,envasos, etc) a 5 deixalleries comarcals, entre elles la de Caldes:

·         Dissabte 18/11/17 de 10 a 13 h a les deixalleries de Caldes de Montbui i Mollet del Vallès.

·         Diumenge 19/11/17 de 10:30 a 12:00 h a la deixalleria de Sant Antoni de Vilamajor.

·         Dissabte 25/11/17 de 10 a 13 h a les deixalleries de Granollers Nord i la Garriga

ARC: http://www.arc.cat/agendaewwr/

Darrera actualització: 13.11.2017 | 13:42