La Direcció General d’Infraestructures preveu actuar a la rotonda de Palau l’any 2019

Dijous, 20 de desembre de 2018 a les 00:00

La Delegació del Govern a Barcelona ha informat a l’Ajuntament que la Generalitat preveu tirar endavant el projecte que ha de solucionar les retencions a la C-59, entre Caldes i Palau l’any 2019

Segons ha informat la Delegació Territorial del Govern a Barcelona a l’Ajuntament de Caldes de Montbui, la Generalitat ja ha rebut el projecte de l’obra de millora de la C-59 a l’alçada de la rotonda de Palau-solità i Plegamans que ha de solucionar les retencions diàries en aquest tram.

La previsió del Departament de Territori i Sostenibilitat, encarregat del projecte, és incloure l’execució de la primera fase (fer un carril segregat a la rotonda, sentit Caldes de Montbui) en el nou Pla Econòmicofinancer i començar l’execució de l’obra durant l’any 2019. Aquesta fase, segons informen, té un termini d’execució d’entre un i tres mesos.

El carril segregat que contempla aquest projecte permetrà que els vehicles que circulin direcció nord deixin la variant i s’incorporin a la recta Palau - Caldes sense haver de passar per la rotonda. Aquesta mesura, que consisteix en alliberar la rotonda de bona part del trànsit diari, té per objectiu acabar amb les retencions a la variant a les tardes i a la recta Caldes – Palau als matins.

Darrera actualització: 20.12.2018 | 12:14