La història a través dels objectes

Divendres, 18 de gener de 2019 a les 00:00

Una quinzena d’alumnes d’Història de l’Escola d’Adults s’endinsen en l’Arqueologia a través d’una xerrada-taller de l’arqueòleg i professor Jordi Hernández

Font: Escola d’Adults

El passat 15 de gener, els alumnes del grup d’Apunts d’Història de l’Escola d’Adults Municipal El Roure Gros van participar d’una xerrada-taller d’arqueologia a càrrec del professor i arqueòleg Jordi Hernández.

Els alumnes, convertits en arqueòlegs durant la sessió, van gaudir d’una manera molt didàctica i participativa del que és l’arqueologia i quina és la feina dels arqueòlegs: saber on excavar, com datar les peces, com classificar-les, com fer els perfils per dibuixar-les... tot manipulant peces de 100.000 anys d’antiguitat.

Acabada la part teòrica, els alumnes van remuntar una peça de terrissa utilitzant els materials que fan servir els arqueòlegs.

L’objectiu d’aquest taller ha estat el de fomentar i despertar l'interès pel patrimoni cultural més proper. Des de l'Escola d'Adults es treballa per despertar en els alumnes la consciència integral i cultural tot fomentant l'interès pel patrimoni del nostre entorn més proper.


 

Darrera actualització: 18.01.2019 | 11:36

Imatges

Xerrada arqueologia Taller arqueologia