La Taula de Turisme proposa accions per a l’any 2018

Dimecres, 21 de febrer de 2018 a les 14:00

Avui ha tingut lloc la primera reunió de l’any de la Taula de Turisme, que ha servit per proposar les accions de l’any 2018 que es portaran a votació en la trobada del març

A la reunió celebrada aquest matí han assistit els regidors de Turisme i Termalisme, Isidre Pineda, i el d’Espais Públics i Sostenibilitat, Jaume Mauri, per poder traslladar al sector el detall de les obres que s’estan fent a la plaça de la Font del Lleó i també per resoldre dubtes que els han plantejat.

A més de rebre informació, els representants del sector  turístic assistents han treballat en  la definició de propostes d’accions per a la promoció de la vila durant l’any 2018 que s’han de tirar endavant amb l’ajuda dels 15.000 € del pressupost participatiu de Turisme d’enguany.

 Algunes idees que ja s’han posat sobre la taula han estat la realització d’una campanya de posicionament i visibilització dels establiments turístics a Google, l’edició d’un material gràfic nou amb el detall de les fires i festes locals, l’edició de nous vídeos promocionals i l’organització de la 3a Via del Pintxo. Aquestes propostes es portaran a votació a la propera trobada de la Taula, prevista per al març.

Durant la reunió també s’han repassat les accions fetes l’any 2017 sota el paraigües dels pressupostos participatius, com la promoció a Google dels punts d’interès turístic, els diferents materials editats o reeditats (plànols turístics, fulletons amb l’oferta termal i d’allotjament, rutes de cicloturisme, etc) i el nou banc d’imatges públic, entre altres.

 

Darrera actualització: 21.02.2018 | 14:10