L’accés est de Caldes de Montbui incorpora el nom de la vila

Dimarts, 15 de gener de 2019 a les 00:00

La rotonda que correspon a l’accés Est de Caldes, situat a la cruïlla de la C-59 amb la B-1413, incorpora el nom del municipi

Amb l’inici del nou any 2019, la rotonda situada a l’accés Est de Caldes ha incorporat el nom de la vila. L’actuació correspon a una de les propostes triades per la Taula de Turisme l'abril del 2018 en el marc dels pressupostos participatius.

L’acció respon a un dels objectius principals de la Regidoria de Turisme i Termalisme, que és promocionar els recursos turístics de la població, així com potenciar la imatge i la millora del patrimoni i dels serveis turístics, mitjançant l’aprovisionament d’infraestructures, equipaments i adequació d’espais emblemàtics. Les entrades del municipi són, sens dubte, espais emblemàtics que cal senyalitzar amb elements que reflecteixin què és i que es pot troba a Caldes.

En aquest sentit, i per tal de potenciar la imatge de benvinguda al nucli urbà de Caldes de Montbui, a la rotonda de l’encreuament entre la carretera de Granollers/Sabadell (C-1413a) i la de Barcelona/Moia (C-59), s'han col·locat rètols de lletres amb el nom de la vila.

Per tal que el rètols quedin integrats en l’obra escultòrica realitzada ja fa uns anys per l'escultora Montse Gonzalo, s’ha proposat la col·locació de les lletres directament sobre la pedra que conforma la base de l’escultura, amb un disseny que integra la tipologia de lletra de la marca turística, Caldes de Montbui, el poble que bull.

La mida del conjunt de les lletres, que fan 5mm de gruix, és de 5 m d’amplada i 0,780 m d’alçada, i el material amb que s’han construït és lacer inoxidable que dóna visibilitat al nom i garanteix tant la permanència i conservació del mateix com a seguretat vial.

El cost de la confecció i instal·lació de les lletres ha estat de 4.162, 40 € (iva inclòs).


 

Darrera actualització: 15.01.2019 | 14:46

Imatges

Rotonda Rotonda