L'Ajuntament de Caldes de Montbui lamenta la mort de Frederic Catafau i Rabadà, qui fou regidor calderí

Dimarts, 31 d'octubre de 2017 a les 09:00

Ha mort Frederic Catafau i Rabadà, qui fou regidor de l'Ajuntament de Caldes de Montbui per Convergència i Unió, durant part del mandat 1983/1987

El Consistori lamenta la pèrdua i trasllada el seu condol a la família i als companys del grup municipal de CiU. En honor i record seu, el Ple de l'Ajuntament de Caldes de Montbui celebrat dijous 30 d'octubre ha començat amb un minut de silenci. 

Per desig del difunt i a petició de la família, l'Ajuntament destinarà a beneficència l'import de la corona de flors que la corporació lliura com a mostra d'agraïment a les persones que han estat càrrecs electes d'aquesta institució.

Frederic Catafau i Rabadà va prendre possessió de l'acte de regidor al Ple del 30 de gener de 1986, sent alcalde Miquel Puig i Lucas, i ho va ser fins el maig de l’any 1987, per la convocatòria de les Eleccions Municipals.

Catafau va néixer a Caldes de Montbui i ha mort amb 94 anys. Va viure sempre a la casa del carrer Pi i Margall i només va marxar per fer tres anys de Servei Militar a les mines de Torrente de Cinca. El seu primer un negoci i treball havia estat una serradora i una granja de gallines. Després, quan ja no va poder fer més aquella feina, va convertir les instal·lacions en un garatge per a cotxes.

 

Darrera actualització: 31.10.2017 | 11:35