L’Ajuntament i ASPADINT renoven el conveni

Dilluns, 26 de novembre de 2018 a les 00:00

L’Associació de Pares al Servei de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual de Caldes de Montbui i l’Ajuntament de Caldes de Montbui renoven la seva col·laboració

Isidre Pineda, alcalde accidental, Julio Garcia, president d'Aspadint, i Pilar Aznar, regidora d'Acció Social

Isidre Pineda en qualitat d’alcalde accidental de l’Ajuntament de Caldes de Montbui i Julio Garcia com a president de l'Associació de Pares al Servei de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual de Caldes de Montbui que integra 29 famílies calderines, han signat aquest matí un nou conveni de col·laboració amb l’objectiu de continuar regulant el suport que rep l’associació en la cobertura de les despeses del transport escolar i en la realització d’activitats lúdiques adreçades a les persones amb aquest tipus de discapacitat de Caldes.

Es tracta de la renovació d’aquest conveni que tenen establert des de fa anys l’Ajuntament de Caldes de Montbui i l’Associació de Pares al Servei de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual de Caldes, i que regula i articula les condicions de col·laboració.

Antecedents

Des de fa molts anys existeix a Caldes l’Associació de Pares al Servei de les Persones amb Discapacitat intel·lectual de Caldes de Montbui, dedicada a protegir els interessos de les famílies que tenen un fill o filla amb alguna discapacitat psíquica. Entre aquests interessos hi ha el de vetllar per garantir un transport adequat que pugui traslladar els seus fills al centre d’educació especial on assisteixen o al centre de treball protegit, segons els casos, situats els dos al municipi de Granollers i La Roca del Vallès.

L’Ajuntament de Caldes, per la seva banda, ha garantit sempre aquest transport, primer assumint les despeses del manteniment d’una furgoneta, que s’havia comprat per subscripció popular, després col·laborant en la compra d’una de nova, i més tard, quan el Consell Comarcal es va fer càrrec del transport d’educació especial, donant suport a l’Associació a través del Conveni, per tal de garantir que tots els/les alumnes puguin fer ús del servei de transport.

A banda de donar suport en el transport escolar, també és voluntat de l’Ajuntament donar suport per a la realització d’activitats lúdiques per a les persones amb discapacitat intel·lectual de la població.

Els pactes que recull el conveni

L'objecte del conveni, que té una dotació econòmica de 7000€ anuals, és donar suport en la cobertura de les despeses del transport escolar i de la realització d’activitats lúdiques adreçades a les persones amb aquest tipus de discapacitat de la nostra vila.

Aquest conveni, signat avui entre l’alcalde accidental Isidre Pineda i el president de l'Associació de Pares al Servei de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual de Caldes de Montbui, Julio Garcia, finalitzarà el 31 de desembre de 2020.

Darrera actualització: 26.11.2018 | 13:48