L’Ajuntament té per objectiu garantir plaça a tots els infants de Caldes a les escoles bressol

Dilluns, 3 de juny de 2019 a les 14:00

L’Ajuntament espera el tancament del període de matrícula de les escoles bressol per decidir amb quina fórmula s’amplia l’oferta de places i es dona resposta a totes les famílies

Un cop tancat el període de preinscripció a les escoles bressol municipals, l’Ajuntament confirma una augment de 12 sol·licituds de plaça respecte el curs anterior.

Les escoles bressol La Lluna i Gegant del Pi podran donar resposta, amb l’oferta actual, a tots els infants dels anys 2017 i 2019. Per a les sol·licituds de l’any 2018, en canvi, hi ha una demanda de 10 places per sobre de l’oferta inicial.

L’Ajuntament interpreta aquesta dada com una resposta positiva en tant cada vegada més famílies confien en les escoles bressol municipals i en tant implica una tendència a la recuperació demogràfica local. També assegura que, un cop acabi la matriculació i es confirmi el número de places que cal ampliar, s’estudiarà a través de quina fórmula es resol aquest augment de sol·licituds. L’objectiu és que totes les famílies calderines que ho desitgin tinguin garantit el seu lloc a les escoles bressol municipals per al curs 2019/2020.

Recordeu que divendres 7 de juny es farà pública el resultat del sorteig i la llista definitiva d’admesos a les escoles bressol La Lluna i Gegant del Pi i que la matriculació tindrà lloc del 12 al 19 de juny.

Recuperació demogràfica

L’Ajuntament reconeix en aquest resultat de les preinscripcions a les escoles bressol una tendència a l’alça en el creixement demogràfic calderí gràcies a nous naixements. Aquesta és una notícia positiva després del procés decreixement o estancament demogràfic que ha viscut el municipi des del curs 2010/2011, en el qual van entrar 178 sol·licituds de plaça a les escoles.

Darrera actualització: 06.06.2019 | 13:45