L’Audiència Pública del PAM permet recollir les primeres aportacions de la ciutadania pel programa de govern 2023-2027

Dimarts, 12 de desembre de 2023 a les 00:00

L’oferta d’oci o la visibilitat de cossos voluntaris com els de Protecció Civil han estat algunes de les aportacions fetes durant l’Audiència Pública del Pla d’Actuació Municipal de la legislatura

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) per la legislatura 2023-2027 s’ha presentat en Audiència Pública. Aquest dilluns 11 de desembre s’ha celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament aquest acte que ha permès presentar a la ciutadania les principals actuacions previstes per aquest mandat. Durant la sessió s’han exposat les 7 línies estratègiques (els eixos) en què s’articula el pla i s’han presentat les actuacions especifiques en cada àmbit. Posteriorment, s’han recollit les propostes dels assistents, com les que demanen actuacions per incrementar i millorar de l’oferta d’oci al municipi o les que plantegen donar més visibilitat a l’actuació de voluntaris com els de Protecció Civil.

L’Audiència Pública del PAM és un punt més del procés d’escolta i de divulgació de les prioritats del govern pels pròxims 4 anys. Des del 24 de novembre, i fins el 31 de desembre, la ciutadania també pot fer arribar les seves aportacions i suggeriments a través de la plataforma Decidim, on s’ha habilitat un formulari per recollir-les. Paral·lelament, el PAM també s’ha presentat al conjunt de les formacions polítiques perquè facin les seves aportacions. L’objectiu de tot el procés es fer del Pla d’Actuació Municipal una eina el més transversal i propera a la ciutadania possible.

La previsió del govern municipal és poder aprovar definitivament el Pla d’Actuació Municipal durant el gener per començar el 2024 amb el document que inclogui les propostes rebudes. 

Darrera actualització: 12.12.2023 | 12:45