Les entitats es formen en noves maneres de comunicar

Dimarts, 17 d'abril de 2018 a les 14:00

El Pla de formació per a entitats i voluntariat de l’any 2018 forma a vuit entitats en estratègies de comunicació 2.0 amb xarxes socials. L’Ajuntament farà una segona edició del curs al maig

Representants de vuit associacions del municipi s’han afegit a la segona acció del Pla de formació 2018 per a entitats i voluntariat, titulada “Comunicació 2.0 amb xarxes socials”, i celebrada a Les Cases dels Mestres, a càrrec de la Fundació Catalana de l'Esplai.

El taller ha servit per identificar quines són les plataformes de comunicació 2.0 més utilitzades per les entitats participants, que per odre de popularitat són: correu electrònic, facebook, whatsapp, wordpress, twitter, instagram, youtube, mailchimp i telegram.

La formació també ha servit per conèixer més a fons les xarxes socials que més utilitzen les entitat (facebook, twitter i instragram) i s'han explicat les possibilitats que ofereixen i els riscos que se'n deriven.

Durant la formació s'han recordat aspectes clau, com l'elaboració prèvia d'un pla de comunicació que identifiqui què es vol aconseguir, quin és el públic destinatari, quin és el missatge, quines són les accions necessàries per arribar-hi, quins són els recursos i quins són els mecanismes d'avaluació.

Les 8 entitats assistents han estat: Club Natació Caldes, Associació Cultural de la Dona, Col·lectiu el Roure Gros, ProyectoPol, Associació d'Amics d'Europa, Ubuntu, Associació ADAH per la difució d'aromateràpia Holística i l'Associació de promoció informativa i cultural.

Les entitats han considerat que la valoració global de la sessió és de 8,4 sobre 10.

Propera acció formativa del Pla de formació per a entitats i voluntariat

Taller de Comunicació 2.0 amb xarxes socials

Dies: 3 de maig

Horari: de 18.30 a 20.30 h

Lloc: Les Cases dels Mestres, Aula Taller

Informació i inscripcions: Envieu un correu a participacio@caldesdemontbui.cat indicant: nom i cognom/ nom entitat/ correu electrònic / mòbil

Cost: gratuït

Continguts: Durant el taller s'aprofundiran en eines i aspectes que han quedat pendents del taller anterior, com per exemple la plataforma de gestió de xarxes socials Hootsuite.

Darrera actualització: 17.04.2018 | 14:55