Les escoles bressol La Lluna i Gegant del Pi promouen l’alimentació de proximitat

Dimecres, 20 de desembre de 2017 a les 00:00

Les escoles bressol La Lluna i Gegant del Pi incideixen sobre el fet que una alimentació adequada amb els productes adients és molt important per al desenvolupament dels infants

Dijous 14 de desembre les escoles bressol municipals, en coordinació amb la regidoria d'Educació de l’Ajuntament, van organitzar una xerrada a Les Cases dels Mestres, sobre l'alimentació dels infants de 0 a 3 anys.

 

Durant la jornada es van tractar diversos aspectes claus a l’hora de tenir en compte la nutrició infantil, com la importància d’una dieta sana i equilibrada, o la distribució i acompanyament als nens en els diferents àpats. En definitiva es van abordar tots aquells temes referents a la nutrició infantil que són bàsics per la seva salut i el desenvolupament.

 

La xerrada, a càrrec de les dietistes encarregades per les empreses que gestionen els menjadors de les escoles bressol Gegant del Pi i La Lluna (Fundació Futur), va girar entorn la presentació dels aspectes bàsics a tenir en compte i en resoldre els dubtes que anaven sorgint respecte el tema a tractar.

 

Tant l’Ajuntament de Caldes com les escoles bressol aposten per una millora en els seus menjadors i en els aliments que es cuinen i es treballa per promoure una alimentació amb productes de temporada, frescos (verdures, peix, carn...), de proximitat i ecològics.

 

Les escoles bressol de Caldes tenen cuina i cuinera propis, fet que facilita l'elaboració personalitzada dels àpats per als infants que utilitzen el servei de menjador. Els menús són variats i adaptats a les edats i a les necessitats de cada infant. Aquestes adaptacions estan regulades segons els paràmetres que marca la Generalitat i l'Agència de Salut Pública de Catalunya.

 

Des de la regidoria d’Educació, se seguirà treballant per tal que els infants de Caldes de totes les edats rebin una atenció adequada en quant a alimentació i salut.

 

Si no vau podeu assistir a la xerrada, o per a totes aquelles persones que estiguin interessades en les pautes i recomanacions per a la nutrició infantil, el Departament de Salut ha elaborat una guia amb consells procediments i idees (veieu el document adjunt).

Darrera actualització: 20.12.2017 | 14:18