Les nits màgiques de música i cireres arriben a la seva fi

Dimarts, 10 de juliol de 2018 a les 13:00

Durant 4 setmanes Caldes de Montbui ha tingut gust de cireres gràcies a la inspiració culinària dels 18 establiments participants a les XV Jornades Gastronòmiques de les Cireres

Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme

Des del 8 de juny 18 establiments de Caldes de Montbui han ofert productes inspirats amb la cirera calderina. Les cartes dels restaurants, l’oferta cultural, els aparadors i mostradors de fleques, gelateries, vinoteques i pastisseries s’han transformat durant 4 setmanes per atorgar un lloc d’honor al producte de temporada més dolç i fresc dels productes típics calderins.

Els sopars concert realitzats en el marc de les jornades han estat un èxit, exhaurint les places de comensals previstes per la ocasió. Un total de 800 comensals han passat per les taules dels establiments adscrits.

Les últimes cites de les vetllades van tenir lloc els passats 6 i 7 de juliol als restaurants Na Madrona i La Domus. Els diferents restaurants participants a l’activitat han fusionat creacions amb tocs de cirera i actuacions en directe, aconseguint una atmosfera gastronòmica musical molt autèntica. Gaspatxos de cireres i síndria amb menta, croquetes de tres formatges amb crema de cireres i granissats de vermut i cireres han maridat amb èxit amb estils musicals com el jazz, el blues, el gospel, el flamenco chill, el pop rock o la música clàssica. Resultant d’aquestes fusions han estat les màgiques vetllades de les nits de sopar concert de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres.

Tots els establiments que s’han involucrat a les jornades han valorat molt positivament la seva participació, fent d’aquesta activitat una cita fixa per properes edicions.

En nom de l’Ajuntament, a la roda de premsa que ha tingut lloc avui, Isidre Pineda, regidor de Cultura i Patrimoni, ha donat un «agraïment sincer» a tots els protagonistes que han fet possible aquestes XV Jornades Gastronòmiques de les Cireres, ja que sense la inspiració de les seves creacions aquesta festa gastronòmica i musical no seria possible.


 

Darrera actualització: 10.07.2018 | 15:22