L’esport que bull, a Instagram

Dijous, 31 de gener de 2019 a les 09:00

Amb el nom @esportscaldesm neix un nou perfil a Instagram pensat per acompanyar l’activitat esportiva calderina que cada setmana mobilitza milers de calderins i calderines

L’esport a Caldes de Montbui bull. Actualment l’Ajuntament estima que la meitat de la població practica algun esport, existeixen 18 entitats esportives, s’ofereixen desenes de disciplines i es manté activa una dotació d’equipaments que cobreix amb màxims d’ocupació les necessitats de la ciutadania (tres pavellons, el complex Les Cremades i el Camp de Futbol, més espais com un camp de tir o pistes descobertes entre altres)

Per tot plegat, ara fa 6 anys que va fer néixer un perfil sobre l’esport calderí a Twitter (que té 568 seguidors i 5.760 piulades fetes). Aquest gener, l’Ajuntament afegeix també un perfil a Instagram per donar resposta a les peticions que en aquest sentit han expressat representants del món de l’esport calderí, per tenir presència a una de les xarxes més populars i per atendre també a la població més jove (més seguidora d’Instagram que de Twitter).

L’objectiu de la presència a les xarxes socials per part de la regidoria d’Esports és oferir informació de servei, avisar d’incidències, horaris de partits, convocatòries de subvencions, resultats de jornades, etc.

També és un objectiu fer servir les xarxes com a plataforma de reconeixement i dignificació de l’esport a Caldes, recollint els mèrits dels esportistes locals i difonent els valors que es promouen i que milers de persones a Caldes subscriuen.

Un exemple de contingut essencial a @esportscaldesm és el que es genera compartint els perfils dels Ambaixadors de l’Esport, la figura creada per l’Ajuntament per reconèixer mèrits d’esportistes calderins que dignifiquen la vila i que exporten la marca Caldes de Montbui arreu del món.

Si l’esport forma part de les vostres vides, seguiu-nos a Twitter i Instagram a través del perfil @esportscaldesm. Si ens voleu etiquetar, us proposem el hashtag #esportquebull.

Darrera actualització: 31.01.2019 | 09:53

Imatges

Instagram esportscaldesm Instagram esportscaldesm