L’Oficina de Turisme de Caldes de Montbui amb el IX Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics

Dilluns, 11 de juny de 2018 a les 12:00

L’Oficina de Turisme de Caldes ha disposat d’un estand a l’Exposició d’autobusos antics prèvia al IX Ral·li d’Autobusos Clàssics Barcelona-Caldes que promou l’empresa Sagalés amb ARCA i TMB

Aquest cap de setmana ha tingut lloc l’Exposició d’autobusos antics prèvia al IX Ral·li d’Autobusos Clàssics Barcelona-Caldes que promou l’empresa Sagalés amb ARCA i TMB, que va tenir lloc ahir diumenge.

L’Oficina de Turisme de Caldes de Montbui va disposar d’un estand dedicat al turisme calderí, promocionant els elements d’interès turístic de Caldes i difonent les properes activitats que tindran lloc a la vila. Es va poder fer una degustació de carquinyolis calderins i es van repartir mostres de pastes de sopa Sanmartí.

Les Jornades gastronòmiques de les cireres que donaven el tret de sortida aquest cap de setmana, van tenir un menció especial, amb una degustació de cireres calderines que atreien al visitant a apropar-se a l’estand.

L’alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé; la regidora de Comunicació i Informació Ciutadana, Núria Carné, i el regidor de Turisme i Termalisme, Isidre Pineda, van visitar el dissabte l’estand de l’Oficina de Turisme i l’exposició d’autobusos antics. Molts van ser els altres visitants que es van apropar a l’estand de Caldes, majoritàriament barcelonins, persones de la zona metropolitana i algun estranger.

Les reserves dels tickets per pujar als autobusos que participaven en el Ral·li de diumenge es van esgotar en un parell d’hores. Les persones interessades també es van apropar a l’estand de l’Oficina de Turisme per informar-se de l’oferta gastronòmica de la vila, ja que l’hora d’arribada a Caldes estava prevista a les 13.05 h del migdia. Les Jornades gastronòmiques de les cireres, doncs, van esdevenir un atractiu afegit a la passejada Barcelona-Caldes dalt d’un autobús antic, sumant-se als elements d’interès de la vila.


 

 

Darrera actualització: 11.06.2018 | 13:19