Millores en l’enllumenat de Pi i Margall i Centre Històric

Divendres, 22 de setembre de 2017 a les 00:00

Les properes setmanes, els serveis de manteniment treballaran en la millora de l’eficiència lumínica de l’avinguda Pi i Margall i diferents carrers del Centre Històric

L’Ajuntament de Caldes de Montbui, després de dos mesos de proves d’enllumenat en aquest sectors, tira endavant la substitució de 96 equips de lluminàries repartides entre Pi i Margall (des de plaça de l’Àngel fins carrer Homs) i els carrers Agulló, Barcelona, Forn, Corredossos de Baix, Delger i Sant Pere, del Centre Històric.

Els nous equips substitueixen el vapor de sodi d’alta pressió (VSAP) pel sistema LED, canviant la llum groga per llum neutra (amb 3.000K de temperatura de color) i augmentant l’eficiència lumínica en tots els casos.

A l’avinguda Pi i Margall es substituiran 37 equips que passaran de 70w VSAP a 70w LED, el què ofereix millor il·luminació amb la mateix eficiència energètica.

Als carrers del Centre Històric se substituiran 59 punts de llum i es passarà de 70w de VSAP a 36w de LED, el que suposarà millor il·luminació i un estalvi de gairebé el 50% en consum energètic.

Les tasques de millora de l’enllumenat en aquest àmbit tenen un cost de 10.000€ i estaran acabades abans de la Festa Major d’enguany.

Darrera actualització: 22.09.2017 | 14:33