Música per a nadons a l’Escola de Música Joan Valls

Dilluns, 10 de desembre de 2018 a les 00:00

El primer trimestre del curs Música per a nadons s’ha dedicat als infants de 6 a 12 mesos. El segon trimestre es dedicarà a les criatures d’entre 1 i 2 anys, i el tercer als majors de 2

Font: Escola Municipal de Música

El curs de Música per a nadons que ofereix l’Escola Municipal de Música Joan Valls està acabant el primer trimestre, i les famílies que l’han seguit s´emporten ara a casa recursos per poder compartir tot el que han après amb els seus fills i filles. Es tracta d’un curs en el què els nadons experimenten i realitzen les diferents accions en funció dels aprenentatges que poden assolir, i els pares i les mares, que hi tenen una participació molt activa, adquireixen eines i tècniques per viure la música d’una manera vivencial.

La programació del curs està plenament relacionada amb el desenvolupament cognitiu, motriu i emocional de cada etapa de la vida dels infants. A cada sessió, que té una durada de 45 minuts, es realitzen una activitats vivencials que tenen com a objectiu principal estimular els infants i desvetllar les capacitats musicals que tots portem a dins. Les activitats inclouen el moviment i l’expressió corporal, l’audició de diferents músiques enregistrades i en viu, la cançó i la manipulació de petits instruments.

El primer trimestre del curs s’ha adreçat a infants d’entre 6 i 12 mesos. El segon trimestre, que començarà al gener s’adreça a infants d’entre 13 i 23 mesos i, el tercer va dirigit a alumnes d’entre 2 i 3 anys.

Les inscripcions per assistir a les següents sessions del curs encara estan obertes. Les persones interessades poden adreçar-se a la Secretaria del Centre Cívic- Escola de Música (C/ Buenos Aires 16-18, trucar als telèfons 647 573 207 / 93 865 49 77 o enviar un correu electrònic a l’adreça soleyan@caldesdemontbui.cat


 


 

Darrera actualització: 10.12.2018 | 13:30