Per Carnestoltes, la voracitat humana a la foguera

Dimarts, 26 de febrer de 2019 a les 10:30

El Taller d’Art proposa una reflexió al voltant de l’alimentació sostenible i presenta per Carnestoltes un ninot que representa la voracitat humana

 

      Regidor de Cultura Isidre Pineda

Directora del Taller d'Art, Cristina Aranyó

          Alumnes del Taller d'Art

Com cada any per aquestes dates, el Taller d’Art ultima el Ninot de Carnestoltes que aquest any vol provocar una reflexió al voltant de l’alimentació sostenible i la no existència d’un Planeta B.

En un món en el que es desforesten selves per fer grans plantacions de soja o en el que els purins suposen un tant per cent de l’escalfament global... des del Taller d’Art s’ha decidit fer un personatge que representi la voracitat humana. La reflexió que han fet els alumnes del Taller d’Art s’inspira en el moviment estudiantil i juvenil que proposa una vaga climàtica pel proper 15 de març, i que sorgeix de la protesta iniciada fa mesos per l’adolescent sueca Greta Thunberg.

En la confecció del Ninot, que fa uns 5 metres d’alçada i que - com és tradicional- serà cremat a la foguera després de la rua de Carnaval, hi han participat uns 120 alumnes d’entre 4 i 17 anys.

La presentació del Ninot de Carnestoltes s’ha fet aquest dilluns a la tarda en roda de premsa al Taller d’Art I hi han participat el regidor de Cultura Isidre Pineda, la directora del Taller d’Art, Cristina Aranyó i professores i alumnat del taller.


 

Darrera actualització: 26.02.2019 | 10:33

Imatges

Treballant amb el Ninot