Per Nadal, Caldes de Montbui sona i s’il·lumina més que mai

Dilluns, 3 de desembre de 2018 a les 12:00

L’Ajuntament col·labora en la campanya d’aquestes festes amb la instal·lació de l’enllumenat i de la megafonia de Nadal, que emet continguts especials produïts per Ràdio Caldes

Divendres a la tarda es va fer la ja tradicional encesa de llums de Nadal, enguany convocada a la plaça de la Font de Lleó. S’ha inaugurat així la campanya de Nadal 2018/2019, en la qual hi col·labora l’Ajuntament de Caldes de Montbui instal·lant enllumenat festiu i megafonia per dinamitzar els principals eixos comercials del municipi (l’avinguda Pi i Margall i carrer Major, el centre històric, el carrer Montserrat i l’avinguda Fontcuberta).

L’enllumenat s’ha encès el 30 de novembre, just un dia abans de la celebració de la Fira de Nadal, i es mantindrà fins al 7 de gener, cada dia de 18 h a 01 h.

I la megafonia de Nadal, enguany amb contingut nadalenc i falques dels comerços locals, tot produït per Ràdio Caldes, ha començat l’1 de desembre i funcionarà segons aquest calendari: els caps de setmana de l’1 i 2 de desembre, del 8 i 9 de desembre i del 15 i 16 de desembre i del 20 de desembre al 5 de gener, sense interrupció. La megafonia sonarà en horari comercial (de 10 a 14 h i de 17 a 21 h).

Aquest any, l’Ajuntament amplia la megafonia també a l’avinguda Fontcuberta, com ja va fer amb l’enllumenat l’any 2017. L’objectiu és augmentar el caliu festiu també en aquest segon eix comercial calderí.

El cost d’aquests projectes és de 30.281 €: 25.000 € en concepte d’enllumenat i 5.281 € en concepte de megafonia de Nadal.

L’encesa inaugural de l’enllumenat de Nadal es va fer a la plaça de la Font del Lleó, on havia estat convocada, i amb la presència dels regidors Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme, i Núria Carné, regidora de Promoció Econòmica, i de Rosa Maria Xalabarder (Electra). En acabar, el grup es va traslladar a la plaça de l’Església on, per l’afluència de veïns que esperaven, es va improvisar una segona inauguració de l’enllumenat de Nadal.

L’olla comença bullir

El mateix divendres a la tarda també va començar a bullir el caldo amb el qual es va fer el brou de Nadal de la 33a Fira. Enguany d’aquesta olla s’han servit unes 10.000 racions de caldo.

L’activitat es fa amb la col·laboració dels restaurants locals i altres establiments de proximitat que col·laboren amb l’aportació d’ingredients com són carnisseries, xarcuteries, polleries i llocs de venda de verdures i hortalisses.

Darrera actualització: 03.12.2018 | 12:53

Imatges

Isidre Pineda i Núria Carné, regidors Inici de la cocció del brou de Nadal