Primera acció de l’any del Pla de formació per a entitats

Divendres, 2 de març de 2018 a les 10:50

La primera acció formativa per a entitats i voluntariat de l’any ha consistit s’ha centrat en l’estratègia per millorar el màrqueting i la comunicació de les associacions

Aquest dimecres i dijous s’ha celebrat, a Les Cases dels Mestres, la primera acció del Pla de formació 2018 per a entitats i voluntariat. La sessió, a càrrec de la Fundació Catalana de l'Esplai, ha tingut com a títol “Com elaborar un pla de màrqueting i comunicació”.

Han assistit 10 persones de 7 entitats, que han treballat en la identificació dels elements essencials d’un pla de màrqueting i comunicació i han entrat en contacte amb exemples i idees generals que podran traslladar al seu context local. Tot seguit, els assistents han après les passes per fer el seu pla de màrqueting i comunicació, un document que les ajudarà a situar-se en el seu entorn i assolir amb major eficàcia els seus objectius.

El resultat final, fruit del treball al curs més el treball en el si de l’entitat, és elaborar un document que endreci la comunicació interna i externa del grup i que contesti preguntes com: què es vol aconseguir, quin és el públic destinatari, quin és el missatge, quines són les accions necessàries per arribar-hi, quins són els recursos i quins són els mecanismes d'avaluació.

Les 7 entitats assistents han estat: Club Natació Caldes, Associació Cultural de la Dona, Aules d'Extensió Universitària, Col·lectiu el Roure Gros, Associació Local contra el càncer, ProyectoPol i Associació d'Amics d'Europa.

Les entitats han considerat que la valoració global de la sessió és de 9 sobre 10. Els ha agradat especialment la temàtica i l'exposició del ponent i han considerat que la temàtica s'adaptava força a la realitat del seu dia a dia.

 

En aquest enllaç http:/bit.ly/comunicaciocaldes trobareu la documentació i els vídeos que es van compartir durant la formació. Quan entreu el primer cop us demanarà usuari i contrasenya:  no n’heu d’introduir cap, només buscar l’accés de Convidats, que es troba a la part inferior de la pantalla.

 

Propera acció formativa del Pla de formació per a entitats i voluntariat

Taller de Comunicació 2.0 amb xarxes socials

Dies: 11 i 12 d'abril

Horari: de 18.30 a 20.30 h

Lloc: Les Cases dels Mestres, Aula Taller

Informació i inscripcions: Envieu un correu a participacio@caldesdemontbui.cat indicant: nom i cognom/ nom entitat/ correu electrònic / mòbil

Cost: gratuït

Continguts

  • Les xarxes socials: tipologia
  • Plataformes generalistes.
  • Xarxes socials professionals.
  • Altres xarxes. Imatge i vídeo
  • Eines per gestionar diverses xarxes.
  • Seguretat i imatge a les xarxes socials
  • Construcció de la identitat digital.
  • Riscos a les xarxes i usos inadequats.
  • Pràctiques amb diferents xarxes socials
Darrera actualització: 02.03.2018 | 15:54