Primera sessió del taller formatiu «Jo ho puc aconseguir, coaching per a la recerca de feina»

Dijous, 25 d'octubre de 2018 a les 10:40

El Servei d’Ocupació va iniciar ahir amb el taller «Jo ho puc aconseguir, coaching per a la recerca de feina» el projecte «Caldes en clau de competències» que inclou diverses formacions

Ahir dimecres el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui va oferir a Les Cases dels Mestres la primera sessió del taller formatiu «Jo ho puc aconseguir, coaching per a la recerca de feina» adreçat a persones desocupades inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu d’aquest taller de 3 dies (24, 25 i 26 d’octubre) és afrontar la recerca de feina des d’un altre prisma, sent la persona que busca feina la protagonista del seu propi procés, posant el focus amb l’actitud i analitzant les competències i habilitats que poden mostrar com a valor afegit al seu currículum.

Amb aquesta formació, el Servei d’Ocupació inicia el projecte «Caldes en clau de competències», dirigit prioritàriament a persones majors de 45 anys i joves en recerca de feina. El projecte té com a objectiu la millora de l’ocupabilitat dels participants, amb l’acompanyament de les tècniques del servei, i està format per diverses fases que inclouen tallers i formacions com per exemple: Atenció al client, Operari/ària de fàbrica amb manipulació d’aliments i Operari/ària de magatzem amb carnet de carretons elevadors.

Si esteu interessats en conèixer aquest projecte i les altres activitats que ofereix podeu dirigir-vos a Les Cases dels Mestres (despatx 2.3 de la 2ª planta), o a través del telèfon 93 115 10 74 o el correu electrònic pfo@caldesdemontbui.cat.

 


 

 

Darrera actualització: 25.10.2018 | 10:40