Primera Trobada de Docents de Caldes de Montbui

Dimarts, 9 d'octubre de 2018 a les 09:40

Caldes de Montbui celebra la I Trobada de Docents del municipi per crear un espai d’interrelació entre els professionals dels diferents centres educatius calderins

Ahir a la tarda va tenir lloc a l’espai de Can Rius la I Trobada de Docents de Caldes de Montbui. La trobada estava oberta a tota la comunitat docent del municipi (educadors/es, mestres i professors/es), tant el nous com els que ja fa temps que estan treballant als centres educatius calderins (escoles bressol, escoles, instituts i escola d’adults).

Roser Guiteras, regidora d’Educació, i Joan Bartra, Inspector d’ensenyament, van ser els encarregats de fer la rebuda institucional als 51 docents participants d’aquesta primera trobada.

L’objectiu d’aquestes trobades és crear un espai d’interrelació entre els professionals dels diferents centres educatius calderins i alhora facilitar l’acollida i el coneixement del municipi als nous membres tot duent a terme una activitat oberta que els dugui pels equipaments del poble i pels espais més emblemàtics.

En aquesta primera trobada, l’activitat lúdica que es va dur a terme va ser una gimcana i una escape room que van acabar amb un complement dels docents per l’arbre dels desitjos dut a terme la Festa Major de l’any passat pels nens i nenes de Caldes a iniciativa del Consell d’Infants. Els docents van elaborar una regadora dels desitjos que complementa la idea de l’arbre sota el lema «La comunitat docent de Caldes nodreix els somnis dels infants i joves».

L’acte va acabar amb un refrigeri per tots els participants a l’espai de Can Rius. En general les valoracions van ser molt positives creant precedent per noves edicions.


 


 


 


 


 


 

Darrera actualització: 09.10.2018 | 09:42