Primeres vetllades musicals del Festival Molí de l’Esclop

Dilluns, 23 de juliol de 2018 a les 16:30

Pau Blanc, Xarim Aresté, Gessamí Boada i Joan Dausà van obrir el primer cap de setmana de concerts del Festival Molí de l’Esclop amb gran afluència de públic

El divendres 20 de juliol Pau Blanc va encetar el Festival Molí de l’Esclop sorprenent gratament als assistents amb el to satíric musicat del seu primer àlbum El jou, donant pas, acte seguit, a un gran Xarim Aresté que va interpretar el seu treball Polinèsies en sintonia total amb la seva banda de músics. El bell entorn i l’oferta gastronòmica del Termes Victòria van arrodonir una gran vetllada inicial.

La pluja va ser el possible convidat inesperat que va fer traslladar els concerts de dissabte a un altre espai. El teatre del Casino de Caldes va acollir, doncs, els concerts de Gessamí Boada i Joan Dausà.

Gessamí Boada va presentar el seu projecte White Flowers en un concert íntim, on la dolça veu de la intèrpret va lluir acompanyada del músic Víctor Mirallas. Joan Dausà, amb el seu personal carisma i espontaneïtat, va fer gaudir al públic acompanyat de la seva banda, amb el seu tercer àlbum Ara som gegants i recordant els seus títols més coneguts. El moment màgic de la nit va ser quan una nena de 8 anys li va deixar una pancarta a l’escenari on li demanava cantar la cançó de Nàufrags amb ell. La Jana de Vacarisses va sorprendre a tots els assistents i al propi Dausà i banda amb la interpretació a tempo de la cançó. Una nit sense molí de l’Esclop però amb tota l’essència del festival a dalt de l’escenari.

En una de les interpel·lacions de Joan Dausà amb el nombrós públic assistent, es va fer palès que la major part del assistents no eren de Caldes, confirmant el festival com una referència musical estival de la comarca.

Segona cita del festival amb intèrprets calderins

El proper cap de setmana tindran lloc els darrers concerts del Festival Molí de l’Esclop. El divendres 27 de juliol la calderina Esther Condal obrirà la vetllada musical amb el pop-jazz del seu disc Bird, actuant amb la coral que la va acompanyar quan el va concebre. A continuació Guillem Roma donarà a conèixer el seu darrer treball Connexions amb una interpretació en trio.

Dissabte 28 tancaran la cita anual del festival la guitarra del calderí Luis Robisco en trio, interpretant cançons del seu darrer àlbum Camino, i la singular cantautora Judit Neddermann amb les cançons del seu tercer disc Nua.

L’espai dels concerts obrirà a les 20:30 h per gaudir d’aquestes últimes vetllades musicals del Festival Molí de l’Esclop.

La programació, informació i venta d’entrades del Festival Molí de l’Esclop 2018 es pot consultar a les webs: www.festivalmolidelesclop.cat i www.visiteucaldes.cat

Darrera actualització: 23.07.2018 | 16:45