Ràdio Caldes inicia la temporada amb nous programes i ampliant la franja horària

Dilluns, 3 de setembre de 2018 a les 14:50

20 programes nous i una trentena de col·laboradors i entitats se sumen a la nova etapa de Ràdio Caldes

Ràdio Caldes estrena avui la temporada ampliant la franja horària, amb programació en directe i de producció pròpia als matins i a les tardes. El nou model de gestió, encarregat a l’empresa La Cultura No Val Res, comença a tirar endavant fent especial èmfasi en els continguts informatius, potenciant la gestió del web www.radiocaldes.cat, les seves xarxes i el servei de ràdio a la carta.

20 nous programes i una trentena de col·laboradors i entitats se sumen a aquesta nova etapa amb continguts diversos, tractant cultura, actualitat de Caldes, política, entreteniment, esports, cinema, llibres i història, entre d’altres.

L’horari d’emissió serà de dilluns a divendres de 8 h a 13 h i de 17 h a 22 h. Els caps de setmana s’emetran les repeticions dels programes emesos durant la setmana.

La programació encetarà les jornades a les 8 h del matí amb l’emissió del butlletí informatiu, que s’emetrà cada hora, des de llavors fins a les 22 h del vespre. Diàriament, també, a les 14 h del migdia s’emetrà l’InfoCaldes.

Els programes de producció pròpia de matins del setembre seran d’11 a 12h, de dilluns a dimecres, i d’11 a 13 h dijous i divendres. Es preveu, però, que a partir del mes d’octubre l’emissió ja sigui fins a les 13 h de dilluns a divendres.

Els programes de tarda, per altra banda, seran de les 17 h i les 21 h. Diàriament, de 17 h a 18 h s’emetrà el magazine La tarda que vull, similar al format de l’habitual Transcalderí.

La presentació de la graella completa de la programació d’aquesta nova temporada tindrà lloc pròximament.


 


 

Darrera actualització: 03.09.2018 | 14:59