Recta final de les Jornades Gastronòmiques de les cireres

Dimecres, 4 de juliol de 2018 a les 08:35

Els restaurants Na Madrona i La Domus acolliran les dues últimes cites dels sopars concert de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres després d’agafar el testimoni de Canfanga i Fika Brunch

El passat cap de setmana es va enfilar amb èxit la recta final del cicle de sopars concert de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres. Les dues cites van acollir el número màxim de comensals que podien assumir, servint a una vuitantena de persones cada restaurant.

Canfanga va delectar als presents amb un gaspatxo de cireres i síndria amb menta de primer, un melós de porc ibèric amb porto i parmentier de cirera de segon i un postre de cremós de mascarpone amb cireres fresques. Amenitzant la vetllada gastronòmica musical amb el grup Fórmula Quinto, de sons rhythm&soul i flamenco chill, i la dinamització del mag Marc.

El dissabte 30 de juny, el restaurant Fika Brunch, per la seva banda, va fer gaudir als seus comensals amb un cebiche de xiitake amb mango i cireres, stracciatella de burrata amb gaspatxo suau de cireres, pannacotta de cireres vegana i clafoutis de cireres. Un festival pel paladar amenitzat per la virtuosa guitarra de Luís Robisco.

Últim cap des setmana de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres

Les dues últimes cites del cicle de sopars concert de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres tindran lloc aquest proper cap de setmana, posant punt i final a unes de les jornades amb més afluència de comensals.

El divendres 6 de juliol el restaurant Na Madrona oferirà un menú amb Carpaccio de carbassó i mozzarella fumada amb speck i gelatina de cireres de primer, secret ibèric amb chutney de cireres i timbal de patata gratinada de segon, i strudel de poma, pistatxo i cireres de postre. Una vetllada gastronòmica amb música italiana i l’Esmuc Jazz Group d’acompanyament.

El dissabte 7 de juliol, el restaurant La Domus oferirà l’última de les vetllades de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres. El grup Sultans Of the Funk, ex alumnes de l’Escola de Música Municipal Joan Valls seran els encarregats de posar el toc musical amb el seu pop rock amenitzant un menú de salmorejo de cireres de primer, llom rostit amb salsa de cireres i aroma de romaní de segon i pa de pessic amb crema de cireres i cobertura de xocolata de postre.

Darrera actualització: 04.07.2018 | 08:38