Sobre els acords del Ple ordinari de gener de 2019

Dijous, 31 de gener de 2019 a les 20:30

www.caldesdemontbui.cat publica els acords de la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament celebrada el 31 de gener. També podeu consultar les actes de plens anteriors al Portal de Transparència

L’Ajuntament de Caldes de Montbui, en compliment de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés i informació pública i bon govern (LTRCAT) ha començat l’elaboració del catàleg de Cartes de Serveis, el document a través del qual trasllada a la ciutadania els  compromisos de qualitat i millora contínua que adquireix i sobre els quals ofereix garanties. La primera Carta de Servei ha estat aprovada inicialment al ple celebrat aquest dijous i és la definició del Servei d’Ocupació i Formació Ocupacional de Caldes de Montbui.

Les Cartes de Serveis són documents públics a través dels quals l’organització informa als seus usuaris dels serveis que ofereix i dels compromisos de qualitat que assumeix en la seva prestació, així com dels drets dels usuaris en relació a aquests serveis.

El mateix Ple ha aprovat les modificacions al Reglament del servei municipal d’aparcament que acaben d’ajustar el funcionament d’aquest coincidint amb la posada en marxa de l’Aparcament Centre – El Sindicat. Aquest equipament s’inaugura el 2 de febrer a les 17.30 h i començar a funcionar el diumenge 3 de febrer a les 7 h. Entre altres coses, l’acord pres aquest dijous estableix les bases per adjudicar les places de pupil·latge que oferirà als veïns el nou aparcament soterrat del carrer Raval Canyelles.

Finalment, destaca de la sessió l’aprovació de l’adhesió de Caldes de Montbui a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals impulsada per la Diputació de Barcelona i l’aprovació de l’Acord de condicions de treball dels empleats públics de l’Ajuntament.

Podeu consultar els acords íntegres al document adjunt. 

Darrera actualització: 31.01.2019 | 20:43