Sobre els acords del Ple ordinari de març de 2019

Dijous, 28 de març de 2019 a les 20:45

www.caldesdemontbui.cat publica els acords de la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament celebrada el 28 de març. També podeu consultar les actes de plens anteriors al Portal de Transparència

Al març s’ha celebrat un Ple ordinari amb cinc punts sobre la taula, dos d’ells sobre modificacions de crèdit, operacions que es realitzen per equilibrar les partides de despesa de l’administració local.

També s’ha aprovat l’inventari general de béns i drets de l’Ajuntament, que inclou béns de drets i obligacions de l’ens local, efectes de patrimoni de sòl públic, efectes de patrimoni històric artístic, béns d’organismes autònoms i altres ens dependents de l’Ajuntament i béns cedits a altres administracions o particulars.

En la mateixa sessió, han estat acceptades la renúncia de Joan Badia Campabadal al càrrec de Patró representant de l’Ajuntament a la Fundació Privada Residència Santa Susanna, per motius de reestructuració del Patronat de l’entitat; i la renúncia de Joan Serra Malla com a Patró representant de l’Ajuntament a la Fundació Privada Llegat Santa Susanna, arran de l'extinció d'aquesta fundació amb el traspàs de tot l'actiu i el passiu a favor de la Fundació Santa Susanna.

Darrera actualització: 28.03.2019 | 20:45