Tercer Festival Molí de l’Esclop, amb artistes de renom internacional

Divendres, 1 de juny de 2018 a les 14:25

Artistes consolidats com Joan Dausà i emergents com Pau Blanc configuren el cartell del Festival Molí de l’Esclop. Vetllades de música de qualitat, bell entorn i oferta gastronòmica local

Àudio de la roda de premsa del tercer Festival Molí de l'Esclop a càrrec d'Abel Coll, director del Festival, Isidre Pineda, regidor de Cultura i Patrimoni, i Luis Robisco, artista calderí del cartell d'enguany

El Festival Molí de l’Esclop torna amb les seves vetllades musicals de juliol amb un cartell de qualitat. L’experiència del Festival engloba música en directe de nivell, gastronomia local i bell entorn com és la plaça de l’històric Molí de l’Esclop que, sota la muralla medieval, delimita el centre històric i termal amb l’espai natural de la Riera de Caldes.

Aquesta nova cita que tindrà lloc el divendres i el dissabte dels caps de setmana del 20-21 i del 27-28 de juliol, acollirà artistes consolidats del panorama actual i figures emergents de les que val la pena fer-ne seguiment. A més, incorpora les actuacions de dos artistes calderins consagrats, Luís Robisco i Esther Condal, que tornaran a tocar a casa després de la projecció internacional aconseguida els últims anys.

La roda de premsa presentada per Abel Coll, director del Festival, i Isidre Pineda, regidor de Cultura i Patrimoni, ha tingut un component «experiència Festival Molí de l’Esclop». Luis Robisco, artista calderí que forma part del cartell d’enguany, ha presentat dos dels seus treballs tocant en directe amb l’acompanyament al baix del seu germà Jose Robisco. El Balneari Termes Victòria, per la seva part, ha exposat un tastet gastronòmic d’allò que es podrà trobar a la barra que situaran a l’espai del festival durant les vetllades del mateix.

La programació, informació i venta d’entrades del Festival Molí de l’Esclop 2018 es pot consultar a les webs: www.festivalmolidelesclop.cat i www.visiteucaldes.cat

Doble actuació cada nit

Enguany el Festival creix respecte les edicions anteriors. Aquest any hi haurà dos concerts cada dia, amb un espai de temps entre actuacions que permetrà als espectadors fer un tast de l'oferta gastronòmica local, servei que oferirà el Balneari Termes Victòria a la mateixa plaça. En aquesta cita se li ha donat utilitat a tots els racons que ofereix el singular espai.

El Festival farà el tret de sortida amb Pau Blanc i el to satíric musicat del seu primer àlbum El jou; seguit de l’actuació de Xarim Aresté i la seva banda que interpretaran el seu nou treball Polinèsies. Gessamí Boada aportarà el seu projecte més personal amb White Flowers, acompanyada del pianista Víctor Mirallas; Joan Dausà amb la seva banda faran parada a Caldes per presentar el seu tercer àlbum d’estudi “Ara som gegants”; Guillem Roma donarà a conèixer el seu darrer treball Connexions amb una interpretació en trio, i la cantautora Judit Neddermann interpretarà cançons del seu tercer disc Nua.

La sensibilitat del pop-jazz d’Esther Condal que presentarà el seu disc Bird tal com el va concebre, actuant amb la coral que la va acompanyar, i l’experta guitarra de Luis Robisco en trio, interpretant cançons dels seu darrer àlbum Camino, aportaran el to calderí al Festival.

Un cartell acurat perquè les vetllades del Festival tinguin la qualitat musical que el caracteritzen.

Aquest any, degut a les obres de la plaça de la Font del lleó, l’arribada al Festival es farà pel pont Romànic, resseguint un tram del passeig de la Riera.

L’espai dels concerts obrirà a les 20:30 h, per gaudir de la música i la gastronomia tot esperant l’arribada de la nit i les actuacions aïllats en aquest racó del món.


 


 


 


 


 


 


 

 

Darrera actualització: 01.06.2018 | 14:43