Tiquets de temps amb tarifa reduïda de l’aparcament Centre – El Sindicat per afavorir l’activitat comercial

Dijous, 9 de maig de 2019 a les 12:00

Es posa en marxa un sistema de venda de tiquets de l’Aparcament Centre – El Sindicat perquè els comerços locals puguin oferir tiquets de temps d’aparcament gratuït als seus clients

L’Ajuntament ofereix així una opció a les activitats econòmiques de Caldes de Montbui que vulguin incentivar les visites de clients de fora del municipi, atès que les dues hores d’aparcament gratuït al nou pàrquing s’aplica només a vehicles residents.

Els comerciants poden comprar, a partir d’aquesta setmana, tiquets de temps amb un descompte del 25%, en paquets de mínim 10 vals d’una hora cada un. Els vals estan pensats perquè els comerços els puguin regalar a clients i usuaris els vehicles dels quals no paguen la ITVM a Caldes de Montbui i, per tant, no disposen de temps gratuït d’aparcament a l’aparcament soterrat.

Aquest servei es posa en marxa per donar resposta a una petició dels comerciants que volen oferir el màxim de facilitats a la clientela de fora de Caldes de Montbui, en general, turistes o usuaris vinguts de poblacions veïnes.

Funcionament dels tiquets de temps

Les activitats econòmiques locals poden comprar paquets d’entre 10 i 40 hores que es divideixen en vals d’una hora de pàrquing de l’Aparcament Centre – El Sindicat, situat al carrer Raval Canyelles. Aquest vals es poden oferir gratuïtament als clients (els tiquets no són acumulables, per cada vegada que s’aparca només es pot utilitzar un tiquet d’una hora). Durant l’any 2019, l’Ajuntament ofereix una reducció del 25% sobre la tarifa d’aparcament vigent. La compra de vals ha de ser de mínim 10 hores, en fraccions de tiquets d’una hora.

L’any 2020 la reducció de la tarifa per a les activitats comercials serà del 20% i l’any 2021 la reducció serà del 15%.

Tarifes dels tiquets de temps

·         10 tiquets d’1 hora: 11,25 €

·         20 tiquets d’1 hora: 22,50 €

·         30 tiquets d’1 hora: 33,75 €

·         40 tiquets d’1 hora: 45,00 €

Com comprar el tiquet

Per comprar el tiquet cal portar el formulari que trobareu al tràmit Comprar de tiquets de temps de l’Aparcament Centre El Sindicat (www.caldesdemontbui.cat/aparcament), el justificant de pagament i el DNI o NIF presencialment (Serveis Municipals – Ajuntament de Caldes de Montbui - pl. de la Font del Lleó, 11, planta baixa – laborables de dilluns a divendres de 9 a 14 h) o enviar la documentació per correu electrònic (infor@serveisdecaldes.cat).

Els tiquets es poden recollir a les oficines de Serveis Municipals de l’Ajuntament a partir de les 48 hores laborables un cop presentada la sol·licitud, previ pagament).

Darrera actualització: 10.05.2019 | 14:33