Torna el Nervi Jove amb una nova crida a la participació juvenil

Divendres, 8 de febrer de 2019 a les 00:00

S’obre el termini per presentar propostes per a la sisena edició del Nervi Jove, els pressupostos participatius de joventut de l’Ajuntament de Caldes de Montbui

Un any més, la regidoria de Joventut anuncia la convocatòria d’una nova edició del Nervi Jove, el programa anual a través del qual la joventut calderina proposa, prioritza i executa activitats que són del seu interès amb el pressupost que aporta l’Ajuntament de Caldes de Montbui. La crida demana el disseny d’activitats realitzades per joves, puntuals o amb continuïtat en el temps, que fomentin els hàbits saludables, que siguin respectuoses i tolerants, valorables tècnicament, viables econòmicament, possibles i realistes.

L’aportació municipal de l’Ajuntament pel Nervi Jove és de 8000€, i la participació està oberta a joves a partir de 16 anys.

La convocatòria és oberta fins al 22 de febrer, s’adreça a joves a partir de 3r d’ESO i les propostes es poden portar a l’Espai Jove El Toc, als patis dels instituts o presentar-les a través del formulari web http://eltoc.caldesdemontbui.cat.

Un cop presentades les propostes la joventut haurà de votar-les a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #NerviJove i, finalment, participar en l’assemblea oberta que tindrà lloc el 12 d’abril, a les 17 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. En aquesta trobada es farà una escolta activa de les propostes, es consensuaran i es decidiran aquelles que optaran als 600 € (import màxim per proposta) per ser realitzades per les mateixes persones que l’han proposat i amb el suport de la regidoria de Joventut.

El Nervi Jove 2018 va suposar l’organització de 13 activitats d’èxit que han contribuït a l’ampliació i millora de l’espai de lleure reservats a la joventut, com ara sortides, tallers de fotografia, teatre, ungles permanents, grafit al carrer o manga i tornejos de futbol i futsal.

 

Darrera actualització: 11.02.2019 | 10:35