Velasco, Hermosilla, Forné i Torrejón són els Ambaixadors de l’Esport 2017

Dilluns, 13 de novembre de 2017 a les 19:20

3 esportistes de triatló i un de tir amb arc seran els encarregats d’establir lligams entre els valors de l’esport que subscriuen, la seva trajectòria esportiva i la vila termal de Caldes de Montbui

Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme

 

Núria Carné, regidora d'Esports

 

Jordi Torrejón, triatleta

  

Noel Forné, tratleta

  

Roger Hermosilla, tir amb arc

  

Mertixell Velasco, triatleta

La segona edició de les beques a les trajectòries esportives més destacades del municipi premien l’esforç i els èxits aconseguits de tres esportistes de triatló, Meritxell Velasco, Noel Forné i Jordi Torrejón, i d’un esportista del tir amb arc, Roger Hermosilla. Els quatre calderins es converteixen, per tant, en representants dels valors implícits en l'esport que subscriu l'Ajuntament de Caldes de Montbui. Els esportistes becats lluiran la marca del municipi (l’olla que bull) als seus equips i seran representants dels valors i de la imatge de la vila termal.

Núria Carné, regidora d’Esports, i Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme, han lliurat les acreditacions als Ambaixadors 2017 que portaran el nom de Caldes de Montbui arreu, en un acte celebrat avui a la casa consistorial.

La convocatòria d’ajuts a esportistes individuals 2017 ha rebut quatre sol·licituds i les quatre han estat acceptades. Velasco i  Hermosilla, que ja van ser ambaixadors l’any 2016, i Forné rebran 400 €; Torrejón en rebrà 800. Per determinar l’ajut, l’Ajuntament ha valorat el nivell o categoria esportiva, el  currículum esportiu, el programa de competicions i activitats objecte de la petició, l’anàlisi del finançament i si és o no la primera vegada que opten a la convocatòria.

La figura dels Ambaixadors de l’esport és una iniciativa promoguda per l’Ajuntament des de l’any 2016 amb l’objectiu de donar suport institucional i econòmic a esportistes individuals de Caldes de Montbui que participin en competicions esportives oficials d'àmbit nacional, estatal o superior.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és ajudar als esportistes a assolir la millora qualitativa del seu rendiment esportiu, reconèixer la seva aportació a la societat calderina i identificar les seves trajectòries d’èxit amb la vila de Caldes de Montbui.

Per optar a les beques, els esportistes han d’haver nascut o viure al municipi, han de ser majors d’edat, han de ser federats sense contractes professionals i han d’estar lliures de sancions greus o inhabilitacions esportives.

Ambaixadors 2016

L’any 2016 es va celebrar la primera edició dels ajuts Ambaixadors de l’esport i es van atorgar 500 € títol a Arnau Cervera Guardeó (kàrting), Roger Hermosilla Hinojo (tir amb arc), Andrea Soldevila Sánchez (triatló) i Meritxell Velasco Ayguasanosa (triatló).

Darrera actualització: 14.11.2017 | 12:48